Bröllopsporträtt Från Idaho Springs, Colorado: Monic + Zach

Idag ska vi få ta del av porträttbilder från när paret Monic och Zach var på ett äventyr i Idaho Springs i Colorado för att gifta sig. Detta äventyr skedde istället för deras originalplan om ett större bröllop, som även detta par fick ställa om från. Bakom kameran stod Alina Alexandra Photography och vi tackar henne och paret för att vi får dela med oss av dessa bilder idag.

Snart går vi in i sommarsäsongen när vi nästa vecka hälsar juni välkommen. Men det är fortfarande svårt att veta vad vi kan förvänta oss av sommaren 2021. Många brudpar som skulle gift sig sommaren 2020 flyttade sina bröllop till 2021, för att sedan flyttat fram det ytterligare ett år pågrund av ovetskapen kring pandemins slut. Ni som läser just nu, när planerar ni att gifta er och hur går tankarna? Gör ni som paret i dessa bilder och beger er på ett eget äventyr ni också?

Elopement_Bröllop_Coronabröllop_0K8A2080_low.jpg
Elopement_Bröllop_Coronabröllop_0K8A2085_low.jpg
Elopement_Bröllop_Coronabröllop_0K8A2134_low.jpg
Elopement_Bröllop_Coronabröllop_0K8A2145_low.jpg

Vackra Monic med en långärmad spetsklänning och slöja som rör sig så fint i vinden. Buketten består mestadels av bladverk som omringar de ljusa rosorna. En väldigt vacker bukett om du frågar oss på Sisters in Law

Elopement_Bröllop_Coronabröllop_0K8A2149_low.jpg
Elopement_Bröllop_Coronabröllop_0K8A2167_low.jpg

Söker ni en bröllopsfotograf till ert bröllop, litet som stort? Spana in följande fotografer som kommer att föreviga stunden som ni sedan har kvar i både minnet och i bild för all framtid:

elopement-wedding,elopement,förlovning,bröllopsfotograf-stockholm,bröllopsfotograf-lidingö-8 (1).jpeg

Wild Flower Wedding Stories

Bröllopsfotograf & Videograf i Stockholm

RebeckaThorellPhoto(fs.jpeg

Rebecka Thorell

Bröllopsfotograf i Uppland

matildaaudasbjörkholm-10.jpeg

Matildas Tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

Elopement_Bröllop_Coronabröllop_0K8A2156_low.jpg