Nightmare Before Christmas-Inspirerad Bröllopsinspiration

Under veckan har vi inspirerat till olika sorters Halloween-bröllop, både riktigt bröllop (Halloweeninspirerat Elopement: Courtney + Casey) och stylade bröllop så som Halloweenbröllop Med Imponerande Halloweensmink Och Blomsterkreationer. Idag får vi ta del av ännu ett stylat Halloweenbröllop, men till skillnad från tidigare kreativa fotograferingar i veckan så är brudparet inte Halloweensminkade själva. Istället är det dukningen och dekorationer som står för temat och som ni kommer märka är det filmen Nightmare Before Christmas av Tim Burton som är inspirationskällan. Vi kastar oss in i bildserien, som är fotograferad av Golden Vibes Photo.

Med vitt som bas och huvudfärgerna svart, lila och rosa får vi en dramatisk men ändå färgrik dukning att inspireras av. Magical Events By Yami som står för planeringen har verkligen samlat ihop ett skicklig team av kreatörer.

Även persika-toner dyker upp i blomsterarrangemangen vilket bidrar till ett större djup i färgskalan än om man bara hade arbetat med rosa och lila.

De små pumporna är DIY-projekt av kreatörerna och vi tycker dom är så läckra!

Även om brudparet inte är Halloween-sminkade så är de såklart temaenligt klädda i svart.

Vi tackar fotografen Golden Vibes Photo för att vi fick dela bilderna här på Sisters in Law och hoppas att ni som läsare blev inspirerade av detaljerna även om ni inte ska anordna just ett Halloween-bröllop.

Fotograf: Golden Vibes Photo
Bröllopsplanering: Magical Events By Yami
Plats: Reptacular Ranch, Sylmar, CA, US
Bröllopstårta: Sweet Deetails
Makeup: Mikala Artistry
Klänning: Handmade by Yamileth
Kostym: Friars Tux
Möbler och andra uthyrningsdetaljer: Rustic Yard Events + JC Party Rentals