Bröllopsinspiration Med Skelettema Inför Halloween

Vi fortsätter att lyfta iögonfallande Halloweeninspiration med bröllopstema i veckan och får idag ytterligare en enastående stylad fotografering att njuta av. För alla er som älskar Halloween och är sugna på att planera era bröllop med temat finns mycket inspiration att hämta i veckan. Hur långt man tar är upp till var och en. Antingen går ni all in med smink likt denna inspirationsfotografering eller så gör ni som brudparet i det elopement vi lyfte häromdagen och enbart flirtar lite grann med Halloweentemat. Se här: Halloweeninspirerat Elopement: Courtney + Casey.

Bröllopsblogg

Chelsea Victoria Photography står bakom kameran och tillsammans med floristen Heirloom Soul Floral och andra Halloween-älskande kreatörer får vi åter igen njuta av härliga Halloween-bilder.

Bröllopsblogg
Bröllopsblogg

Solrosfältet känns verkligen som en hit när det kommer till fotoplats för porträtt, håller ni inte med?

Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg

Vi välkomnar en söt och mjuk liten vän till fotograferingen.

Bröllopsblogg

Katten ser verkligen ut att trivas i sällskapet.

Bröllopsblogg

Vad tycker ni om klänningen? Vi älskar den hjärtformade urringningen, ärmarna, den romantiska spetsen och det vackra fallet på kjolen. Den har allt som förväntas i en brudklänning, med undantaget att den inte är i den moderna vita färgen. Förr i tiden var dock svart den vanligaste färgen att gifta sig i. Mer om det får vi berätta om en annan gång. Vi vill dock slå ett slag för att det faktiskt går att gifta sig i vilken färg man vill och hoppas att ni där ute inte känner er begränsade av varken tradition eller vad släktingar tycker.

Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg

Fotograf: Chelsea Victoria Photography
Florist: Heirloom Soul Floral
Brudklänning: Victorias Bridal Shoppe
Makeup: Audrey Marshall
Plats: Sunflowers of Sanborn
Smycken: Heidi Gibson
Modeller: Andrew Snider + Jess Kempisty