En Favorit I Repris: Storslagen Och Dramatisk Bröllopsinspiration Med Halloweentema

Som en avslutning inför Halloweenhelgen visar vi upp en favorit i repris från förra året. Vår franske favoritfotograf Pierre Atelier står bakom kameran till vad som kan vara den coolaste Halloweenfotograferingen vi sett. Med dukning i hösttoner, häftig Halloweensminkning och två olika outfits till brudparet finns massor av inspiration att hämta för alla er som älskar både Halloween och hösten som säsong för bröllop.

Vi börjar med att uppmärksamma den härliga dukningen. Servetter och glas i en härlig mix av färger i dova nyanser tillsammans med dekorativa pumpor sätter den rätta känslan för hösten. Ett enkelt knep för ett levande bord är att just mixa detaljer som dessa.

Låt oss presentera det coolaste Halloweenparet någonsin. Med rutigt vinröda byxor, blanka skor och en färgglad fluga som matchar brudens sminkning och blomsterkrans är brudgummen stilsäker i sin outfit. Men det som även snabbt fångar vår blick är bruden med sin coola håruppsättning och Halloweensminkning.

Lägg märke till fjäderdetaljerna på axlarna som skapar effekt till den annars enkla, svarta klänningen.

Här får vi en närmare titt på både smink och hår. Vi är så imponerade av Laura Hector som står för både hår och Dia De Los Muertos-sminkningen.

En maffig höstbukett i alla rätta färger med mycket inslag från naturen. Här ser vi även hur buketten blivit ihopknuten med ett orange band. Även detta är ett enkelt knep för att skapa det där lilla extra i färgmatchningen.

BAM! Så mäktigt med rökgranater som adderar en mystik i bilderna.

Med en här bilden på brudgummen i vinröd kostym introducerar vi outfit nr 2.

En bohemisk spetsdröm i rak modell och elegant släp. Även blommorna i håret har bytts ut mot ett mer kronliknande arrangemang. Mäktigt!

Vi tackar Pierre och resten av teamet för enastående inspiration såhär inför Halloweenhelgen. Happy Halloween!

Planering och design: The Weddies
Fotograf: Pierre Atelier
Plats: Les Bonnes Joies, Frankrike
Accessoarer: La Petite Main
Modeller : Yohan Durieux + Marine Liberge
Makeup + hår: Laura Hector
Florist: Atelier Fleuriste
Blomsterkransar: Les jolies feuilles + Big Day Bazaar
Möbler: Acaris