Halloweenbröllop Med Imponerande Halloweensmink Och Blomsterkreationer

Den här veckan fokuserar vi på Halloween och lyfter flera härliga Halloweenbröllop och stylade fotograferingar från kreativa fotografer, florister, makeupartister och andra kreatörer i bröllopsbranschen. Vi älskar kontrasten mellan det ljuva och dramatiska i bröllopsvärlden som sker under några veckor i samband med Halloween varje år. Idag ska vi få se härliga bilder som ger lika mycket höstinspiration som Halloweeninspiration tack vare de vackra höstfärgerna. Vi kastar oss direkt in i bilderna!

Bröllopsblogg

Redan här är vi störtförälskade! De varma nyanserna i bilderna från bröllopsfotografen Bianca Navejar Photography tar känslan av höstsäsongen till ytterligare en nivå.

Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg

Låt oss ta en närmare titt på sminket, vilket är ett imponerande arbete av Makeup by Christina Lopez. Wow!

Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg

Även brudbuketten och blomsterkransen av A Flower Chick ryms i kategorin imponerande. Extra effektfullt tyckte vi att grönskan som hänger ner under blommorna är. I en brudbukett får ofta gröna blad omfamna blommorna, men här får de hänga ner och skapa ett dramatik uttryck. Vi älskar det!

Bröllopsblogg
Bröllopsblogg

Tack Bianca Navejar Photography och resten av teamet för underbar Halloween-inspiration! Och ni som önskar se mer likt detta - lugn! Vi har fler inlägg på temat att bjuda på i veckan.

Bröllopsblogg