Bohemisk Dukning I Rustik Stil Med Orange Färgpalett

Planerar ni ett bohemiskt bröllop och letar efter inspiration? Då har ni kommit till rätt plats! Här på Sisters in Law är vi nämligen stora boho-fantaster och just idag ska vi spana in en stylad fotografering på det temat. Bröllopkoordinatorn Smash Events Planning har satt ihop den här inspirationsfotograferingen och fotografen Alexa Bonsey Photography stod bakom kameran. Tillsammans med sina kollegor har de levererat ett resultat som osar inspiration för oss som gillar bohemiska bröllop.

bohemiskt bröllop
boho bröllop

Torkat pampasgräs, korgar av trä och makramé är något vi ser ofta inom den bohemiska bröllopskategorin. Det är en enkel väg in för er som vill åt ett bohobröllop, men inte riktigt vet vart ni ska börja. Vårt tips är att börja med grundstenarna och utveckla era personliga stilar därifrån. Precis som med alla bröllop kommer det troligtvis finnas typiska bohemiska dekorationer som inte riktigt passar er smak, då kan man alltid skippa det och vidga sina vyer i jakten på mer personliga detaljer. Varför inte spana in andra typer av bröllop? Både rustika och lantliga bröllop är kategorier som lätt går ihop med en bohemisk stil.

lantligt bröllop
boho dukning bröllop
bukett bordsdukning

Floristen från Smash Events, Inc. har gjort ett suveränt jobb med att sätta ihop alla blomsterkreationer som syns i bild. Huvuddekoren på bordet är ett magnifikt blomsterarrangemang som direkt drar ögat till sig.

torkat gräs inredning
porträtt boho
brudbukett bröllop

Även den vilda brudbuketten är helt magisk! Vackra och annorlunda växter binds snyggt ihop med en makramédekoration som fulländar den bohemiska looken.

bröllop bukett boho

Åh, vi är kära i den här klänningen! Typiskt bohemisk med spets som lyfter klänningen. Vi gillar att det undre lagret av kjolen är en ljust beige nyans och tillför en varm känsla till plagget.

boho bröllop vintage
boho bröllop
bröllop tårta

Sist men inte minst ska vi spana in det här vackra kakbordet. Allt ser så gott ut och det är verkligen ett kreativt sätt att servera efterrätten på. Planerar ni ett mindre utomhusbröllop med stora träd i närheten eller i en lada med stora balkar i taket kanske detta kan vara ett kul sätt att presentera bröllopstårtan på?

tårta bröllop
boho tårta
boho fika bröllop