Inspiration Till Ett Avslappnat, Bohemiskt Sommarbröllop

Våren är på gång och vi på Sisters in Law kan knappt vänta tills vi få se naturen slå ut i blom. Här i Umeå brukar vi dock få vänta på grönskan lite längre än resten av Sverige, så istället får vi förlita oss på alla härliga vår- och sommarfotograferingar som dyker upp hos oss, som den här stylade fotograferingen till exempel. Den här blomstrande inspirationsfotograferingen genomfördes en ljuvlig majdag när träd och buskar var som allra vackrast. Känslan i bildserien är avslappnad och lättsam, somrig och bohemisk. Det är talangfulla fotografen Katie Dawn Photo som levererat dessa härligheter till oss.

Det vi gillar lite extra med den här fotograferingen är enkelheten i miljön. Resultatet är fantastiskt vackert och vi vill verkligen uppmärksamma hur enkelt det kan vara att få till liknande bilder. I de första bilderna får vi se hur kreatörerna bakom fotograferingen har letat upp en blomstrande buske att använda som bakgrund. Enkelt, men så vackert!

boho bröllop bukett

Buketten är vackert knuten med mycket vita toner i mitten och rosa kulörer till sidorna. Bukettens form är yvig och avslappnad. Så fint den går ihop med resten av stylingen.

boho bröllop bukett
boho bröllop bukett
boho bröllop bukett

Den första klänningen vi får se är en luftig spetsklänning med tyllkjol. Somrig, yvig och perfekt för ett trädgårdsbröllop. Eller vad tycker ni?

boho bröllop bukett
boho bröllop elopement
boho bröllop elopement
boho bröllop elopement

Den andra klänningen vi får se i den här fotograferingen är mer formsydd med ett kort släp. Hela klänningen är sydd i ett vackert spetstyg. Den passar perfekt in i den vackra miljön runt omkring!

boho bröllop elopement
boho bröllop elopement