Bohemiskt Bröllop I Modern Lokal: Naomi + Dillon

När Naomi och Dillon gifte sig den 19 november 2021 ville de få med influenser från både det bohemiska och från den indiska kulturen. Paret har indiska rötter och tyckte det var viktigt att låta en del av dem få ta plats i bröllopet. Resultatet blev ett modernt, stilrent och bohemiskt bröllop med spår av Indien som vi nu ska få ta del av genom bilder från Focus Photography.

elegant bröllop
elegant bröllop
elegant bröllop
elegant bröllop

Naomi: Dillon proposed to me by making a video montage of my friends and family handing him puzzle pieces. At the end of the video he built the puzzle and asked me to marry him. It was very intimate because we were alone when it happened; however, it also felt so inclusive because all our family and friends were in the video.

brudklänning bröllop
elegant bröllop
ringar bröllop
elegant bröllop
elegant bröllop
elegant bröllop

Brudparet ville att dekoren skulle dra åt det bohemiska hållet, något som verkligen kompletterar den moderna looken i lokalen. Varma toner möter kalla, mjukt möter stål, vitt möter färg. Så snyggt!

bröllop dukning dekor

Här får vi en närmare titt på blomsterarrangemangen. Basen är gjord av torkad brudslöja som dekorerats med rosor i vitt och puderrosa. Även lite pampasgräs och ormbunkar har fått smyga sig in i vissa av arrangemangen.

bukett bröllop boho
boho chic bröllop
dukning boho chic
bröllop boho porträtt

Efter vigseln gick brudparet iväg en stund med sin fotograf för att fota porträtt. Att fota just mellan vigseln och middagen är ett smart knep att på ett naturligt sätt få en paus från bröllopet och alla gäster. Hur kul det än är med att vara omringad av sina nära, kan det vara skönt med en liten andningspaus för att ladda batterierna inför kvällen. Under en porträttfotografering får ni som brudpar en chans att samla er, prata igenom vigseln och ta in det stora ögonblick ni precis varit med om.

boho bröllop porträtt
bröllop porträtt
bröllop utomhus
bröllop middag
boho chic tårta
tårta boho chic

Wow, vilken tårta! Fyra våningar och fylld med stilrena dekorationer. Ett riktigt mästerverk.

bröllop dekor
bröllop middag

Fotograf: Focus Photography