Enkelt Bohemiskt Skogsbröllop I Naturen

Inlägget innehåller adlinks

Det är enkelt att bli hemmablind, vare sig det gäller en soffa i vardagsrummet eller platser som den svenska naturen har ett erbjuda. Vi har kanske inte magnifika klippor som sluttar ner i ett klarblått Medelhav, men vi har fantastiska skogar som passar perfekt till enkla, bohemiska skogsbröllop. Eftersom vi inte vet hur världen och resandet kommer att se ut framöver har det aldrig varit ett bättre tillfälle att utforska naturen runtom våra städer. Kanske hittar ni den perfekta platsen för ett litet elopement en kort biltur från ert hem?

Idag delar vi med oss av en stylad fotografering på just det här temat: ett enkelt bröllop i skogen. Det låter kanske inte lika exklusivt som ett destinationsbröllop bland bergen eller på en liten ö i Spanien, men det är ju fantastiskt vackert ändå. Det är fotografen Drey Johnson som tillsammans med koordinatorn McKenna Katherine Weddings har satt ihop den här fotograferingen. De har valt att fokusera på bohemiska influenser och enkelheten i skogens naturliga skönhet. Ibland behövs det faktiskt inte mer än så. Nu spanar vi in bilderna!

bröllop utomhus
bohemisk bukett
portätt bröllop

Stilrent möter bohemiskt i brudparets klädsel. Bruden är klädd i en enkel, lätt åtsittande brudklänning med en djup v-ringning. Till det har hon en typiskt bohemisk brudbukett i neutrala färger. Brudgummen har på sig en mörkt grå kostym och den avslappnade stilen kommer fram i och med den uppknäppta skjortan.

skogsbröllop
klänning skogsbröllop
bröllop hårstyling
boho bukett
brudbukett boho
vigselring bröllop
hatt på bröllop
klädsel boho bröllop

Som en ytterligare accessoar har bruden en hatt med slöja. Förutom att det är väldigt snyggt så är det också en enkel lösning för den som inte vill nåla fast slöjan i håret eller för den som vill ha sitt hår utsläppt och inte riktigt har ett bra fäste att sätta slöjan i. Med en hatt, krona eller annan typ av huvudbonad är slöjan lätt att ta av och på. Perfekt när man vill gå från fina bröllopsporträtt till dansgolvets drottning på nolltid.

bohemisk brudlook

Inspireras av brudens stil:


brud hatt
bröllop porträtt skog
hatt klädsel bröllop
skog skogsbröllop

Vi tackar leverantörerna för denna fina inspiration!

brudklänning vit