Avslappnade och Vackra Brudklänningar från Adélaïde

idag ska vi få ta del av brudklänningar med en avslappnad men ändå elegant look. Designern bakom kreationerna är Marie Salitot som skapat varumärket Adélaïde, och genom foton från ArtyPhotos ska vi nu få ta del av en stor inspirationsbomb när det kommer till klädsel inför bröllopet.

Det vi fastnade för i den här kollektionen är enkelheten i dessa formella klänningar. Det finns ingen tvekan om att de gör sig bra som brudklänningar, men de har ändå en avslappnad och minimalistisk aura över sig. Vi kan tänka oss att det är den perfekta klädseln om du dras åt den traditionella brudlooken samtidigt som du vill kunna röja hela natten lång på dansgolvet utan att hämma dina dance moves.

Men nog om det, nu spanar vi in lite klänningar!

brudklänning spets
brudklänning spets
brudklänning spets
brudklänning spets

Adélaïde, som varumärket heter, är döpt efter en fiktiv kvinna som designern Marie har visualiserat. Det är en stark kvinna som är säker i sig själv och håller sitt ursprung nära hjärtat. Den australienska staden med samma namn har varit en stor inspiration till att forma varumärket, med en avslappnad kultur med närhet till hav och värme.

brudklänning vit
brudklänning vit
brudklänning vit med hatt
brudklänning vit med hatt
brudlook vit
brudklänning med en arm

Vi gillar att hatten som accessoar är återkommande i olika former i den här fotograferingen. Väljer ni som par att gifta er någonstans där det är riktigt soligt och varmt, så fundera på hur en hatt kan blir en given detalj i hela din brudlook.

off shoulder brudklänning
bröllop klänning
brudklänning knappar rygg
brudklänning piffig

Den här looken är vi lite extra förtjusta i. Det är en klänning täckt av paljetter i ett bladmönster. Den snäva toppen med djup urringning kombineras med en lagom vid kjol som faller fint över brudens höfter. Det är en makalös klänning med princessvibbar, men utan att den tar upp för mycket plats eller är svår att röra sig i. Precis som vi nämnde tidigare, det är en superb hybrid mellan elegant och party.

princessklänning bröllop
brudklänning paljetter
off shoulder bröllop klänning
off shoulder brudklänning
off shoulder brudklänning
vit brudklänning
vit brudklänning med hatt

Även den här klänningen är en favorit hos oss. För er med skarpa ögon kan ni skymta fickor på kjolens sidor - vilken grej! Tänk vad smidigt att kunna stoppa undan småsaker och fortfarande ha det nära till hands, utan att behöva släpa runt på en liten väska.

vit brudklänning
vit brudklänning
vit brudklänning

Vilken klänning blev din favorit?

vit brudklänning

Fotograf: ArtyPhotos
Brudklänningar + accessoarer: Audacieuse Adelaide by Marie Salitot
Makeup + hår: Marine
Florist: L'autre saison des Fleurs
Plats: Eze