Stylat Höstbröllop På En Vingård i Kalifornien

Inlägget innehåller annonslänkar.


Undangömt mellan kullarna i Sunol, Kalifornien, ligger Elliston Vineyards. Vingården med sitt historiska stenhus, frodiga vinrankor och avskilda terass erbjuder er som brudpar en pittoresk atmosfär som gjord för att skapa oförglömliga minnen. De bilder vi ska få se idag kommer från en stylad fotografering som ägde rum på gården i november förra året. Vädret är alltid svårt att förutse i Kalifornien under vinterhalvåret, antingen blir det sommarvärme eller mild svensk vinter och ofta vet man inte vilket. Leverantörerna blev serverade en kall höstdag som passade perfekt till den höstiga plåtning de hade planerat. Med höstfärger, gulddetaljer och en hint av fågeltema hoppas vi att dagens blogginlägg inspirerar dig som planerar ett höstbröllop - oavsett var i världen du befinner dig. Om du skulle råka befinna dig i området i framtiden uppmuntrar vi dig att besöka gården, smaka på vinerna och njuta av din tid på denna gamla världsfastighet. Men idag får ni nöja er med att njuta av bilderna som Hannah Berglund Photography tagit och det är inte fy skam det heller.

vingård + bröllop + stylad fotografering
tablesetting + bordsdukning + höstfärger

Guld- och mässingdetaljer passar perfekt med de varma tonerna som vi ser på dukar, servetter och blommor. Höstlöv har flätats in i såväl brudbuketten som bordsdekorationerna.

guld + gulddetaljer + utsmyckning

Från glasen med guldkant, till besticken och varmrättstallriken - guld är verkligen en vinnande färg på alla sätt och vis. Vi är speciellt förtjusta i varmrättstallriken som är dekorerad med ett intrikat mönster som faktiskt påminner lite om ett löv, eller kanske årsringarna på ett träd? Och hur fint var det inte med ett ägg som fått agera bordsplaceringslapp, som ett inslag av fågeltemat vi nämnde i början?!

Styled Shoot at Elliston Vineyard_Hannah Berglund Photography_Elliston_FallShoot_Hannah-Berglund-Photography-24_low.jpg

Det är spännande med bröllopsteman tycker vi. Det vanliga är att många brudpar väljer en eller flera färger att utgå från eller en viss specifik stil såsom bohemiskt eller vintage. Men det är också kul att blanda in flera ledord i dagen som på olika sätt kan få återkomma på olika vis under dagen.

ljuslykta + lykta + fågelbur
bordsdukning + orange + blomsterarrangemang

Gillar du dukningen i dagens blogginlägg? Vi har samlat några förslag till dig som vill skapa samma stil hemma:

Ljusstake OMAR, Åhléns.

Ljusstake OMAR, Åhléns.

Tallrik Bubbles, Mateus/Åhléns.

Tallrik Bubbles, Mateus/Åhléns.

Bestick i guld 4 delar, Bloomingville Ellos.

Bestick i guld 4 delar, Bloomingville Ellos.

slöja + tyll + tatueringar

Vi tycker att det är så vackert när modellens tatueringar skymtas genom den skira slöjan. Vi ser också skymten av en vacker håruppsättning, men vi får bläddra ner ett par bilder till för att få en närmare till på den. Den klassiskt höstiga orangea färgen har här kombinerats med en turkos nyans på bröllopstårtan, en oförutsedd med härlig kombination.

set up + styling + photoshoot
spetsklänning + spetsdetajler + spets

Brudklänningen från Katie May LLC har en klassisk skärning med tunna axelband. Brudens avslappnade håruppsättning och tatuering på axeln ger oss ändå ett påklätt intryck som förstärks av den ljuva slöjan som når ända till golvet. När det gäller makeupen har fokus lagts på en sober ögonsminkning som ger ögat ett ytterligare djup och modellens härliga hårfärg lyfter hösttemat ytterligare en nivå.

slöja + örhängen + bröllopsklänning
ponytail + tattoo + hårstylist
makeup + ögonskugga

Inredningsdetaljerna som sätter stilen:

Spegel, RGE Ellos.

Spegel, RGE Ellos.

Poster, malerfabrikken Ellos.

Poster, malerfabrikken Ellos.

design + dekor + dekorationer

Speglar används ofta inom inredningsdesign för att skapa illusionen av att ett utrymme är större än det verkligen är. I dessa bilder användes en spegel, inte bara som skylt, utan för att fånga reflektionen av höstlöv i bakgrunden och på så sätt få in temat i bilderna på ytterligare ett kreativt sätt.

mirror + spegel + sign
tårtdesign + bageri

I bröllopstårtan ser vi återigen gulddetaljer, och en förstärkt version av den tidigare nämnda blåa nyansen. Vi uppskattar hantverket som måste ha krävts för att skapa flarnen som i våra ögon liknar utklippta penseldrag.

bröllopstårta + wedding cake
skor + styling + smycken

Vi avslutar med en härlig detaljbild och säger stort tack till dagens leverantörer, listade nedan, för denna härliga dos av höstinspiration såhär på gränsen mellan årstiderna i vårt avlånga land. Håll utkik här på bloggen för mer färgglad höstinspo under de kommande veckorna!


Fotograf: Hannah Berglund Photography.
Plats: Elliston Vineyards.
Bröllopsplanerare: Freshly Fuji.
Florist: Hana Bloom Floral Design.
Kläder: Katie May LLC.
Bageri: Alexandra Coltman Cakes.
Kalligrafi: Deza Letters.
Makeup: Lisa Teller Beauty.
Hyresutrustning: The Stuart Rental Company & One True Love Vintage Rentals.