Elopement på Hemmaplan: 5 Små Elopements att Inspireras av

Elopements är ofta sammanlänkat med en resa långt bort, men ett elopement kan ju lika gärna ta plats på hemmaplan. I det här inlägget har vi samlat tips och inspiration från tidigare brudpar som alla har en sak gemensamt - elopements som kan genomföras såväl på bortaplan som hemmatrakterna. Såhär i Coronatider hoppas vi att detta kan vara en inspirationskälla för er som funderar på om ni ska skjuta fram bröllopet eller ändå slå till med en ceremoni själva för att bjuda in till fest senare. Vi spanar in dem!


Glädjefyllt Elopement: Burlock + Heidi

Elopement på hemma plan kan vara i en lokal ni tycker lite extra om. Ett café eller en studio i stan kanske? Burlock och Heidi valde att gifta sig i en bar, så coolt! I inlägget som vi länkat i rubriken kan du se fler bilder från deras elopement på hemmaplan.

Fotograf: The Drawhorns
Fotograf: The Drawhorns

Intimt trädgårdsbröllop: Sydney + Kyle

Sydney och Kyle drog nytta av sin trädgård när de skulle gifta sig, med endast ett fåtal familjemedlemmar och vänner närvarande. Ett mysigt elopement på hemmaplan, helt enkelt. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara.

Fotograf: Caitlyn Carr

Fotograf: Caitlyn Carr

Fotograf: Caitlyn Carr

Fotograf: Caitlyn Carr


Elopement hemma

Det finns olika anledningar till varför man vill gifta sig, för vissa är den största anledningen att man helt enkelt vill vara gifta och där bröllopet väger lite mindre. Känner ni att rådhuset inte riktigt är er grej, varför inte gifta er hemma? Spana in inlägget för inspiration till hur man kan göra det på ett roligt sätt.


Elopement i Stockholms stadshus: Åsa + Andreas

Hur man definierar hemmaplan är såklart upp till var och en. Hemma kan ju vara både i huset, stan eller på landet. Stadshuset i Stockholm är en fantastisk miljö att gifta sig i, inte konstigt att så många väljer att knyta an just där. Här kan du följa med Åsa och Anders på deras elopement i Stockholm.

Fotograf: Malin Norlén

Fotograf: Malin Norlén

Fotograf: Malin Norlén

Fotograf: Malin Norlén


Elopement vid Josefinelust: Elin + Freddie

Vi i Sverige har sån tur att vi har en så varierad och vacker natur nära till hands oavsett vad vi befinner oss i landet. För er som vill ha ett naturelopement, spana kring er vad som finns! Skog, bergspartier, stränder, fjäll och öppna åkrar. Det kan bli ett riktigt vackert elopement för den som väljer att lägga ner lite tid på planeringen.

Fotograf: Frkn Falkman

Fotograf: Frkn Falkman

Fotograf: Frkn Falkman

Fotograf: Frkn Falkman