Förnyelse Av Löften I Bergig Miljö

Att förnya sina löften brukar ofta gro från att man antingen vill lägga till något som man inte sa vid bröllopet, eller så har livet förändrats så pass mycket att det inte känns mer än rätt att löftena bör ändras också. Det är något som vi på Sisters in Law vill påminna lite extra om. Precis som att vi förändras, så förändras också livet. Löften som man gav varandra för tio år sen kanske är utraderade, kanske har planer ändras och framtiden ser annorlunda ut. Dessutom tycker vi att förnyelse av löften kan bli en mysig stund att uppleva som par, ett litet minibröllop för kärlekens skull.

Paret Clare och Dez kände allt det här tillsammans. De ville att deras löften inte bara skulle involvera de två, utan även deras dotter som kommit till livet efter deras bröllop. Så de tog med sig fotografen Heidi Elyse Photography ut till bergen och återupplevde sin bröllopsdag på nytt.

trycksaker bröllop bergen
förnya löften bröllop
bröllop utomhus

Familj är väldigt viktigt för brudparet, så det var en självklarhet för dem att deras dotter skulle vara med. Vi kan inte annat än att le åt dessa foton, så otroligt fina!

bröllop utomhus sommar
boho bröllop utomhus

Hur tänker ni läsare kring förnyelse av löften? Det finns ju en hel värld av olika sätt att tänka på, när man ska göra det och varför. Det är självklart upp till var och en för hur man vill göra, men det är alltid kul att höra hur tankarna går. Dela gärna med er i kommentarerna!

brudbukett bröllop
brudklänning vintage

För att komma till platsen krävdes en liten vandring, så paret ville göra det enkelt för sig med lätta kläder att byta om till och enkla accessoarer. Bruden Clare kunde få sitt hår uppsatt innan de försvann in i bergen och deras dotter kunde enkelt följa med eftersom vandringen i sig inte var så lång.

brudklänning utomhus vintage
detaljerad brudklänning
blommor i håret bröllop
brudbukett färgglad
brudpar klädsel

Fotograf: Heidi Elyse Photography
Plats: Rocky Mountain National Park 
Kalligrafi: Davis Art Co.
Klänning: Emma and Grace Bridal
Skönhet: WedLocks Bridal Hair & Makeup
Florist: Lale Florals
Bröllopskoordinator: EPOCH CO+ Events