Botaniskt Stylat Bröllop Med Modern Look

I södra Afrika hittar vi Kapstaden. Det är en stad med många spännande miljöer, och den här botaniska trädgården är inget undantag. Fotografen Madame Poppy och bröllopskoordinatorn BEST DAY EVER Events har tillsammans skapat Portfolio bootcamp Workshop och idag har vi äran att få dela foton från deras workshop i Sydafrika.

Att Kapstaden är byggt vid foten av flera olika berg är en bra start till en snygg bakgrund, men att staden dessutom är fylld med exotiska växter gör det ännu vackrare. Leverantörerna har plockat in bakgrunden och inspirerats av den i skapandet av workshopen. Resultatet är en botanisk fotografering där modernt möter influenser av vintage. Vi tar en titt på fotona.

bröllop vintage
brudklänning vintage
brudklänning
vintage brudklänning
brudklänning bröllop
hårstyling bröllop

Att välja en blomsterkrans av platsblommor är smart om man inte vill oroa sig för att blommorna ska börja slakna. Det finns massor av fina blomsterkransar att välja mellan, vare sig man vill ha en som ser ut att ha riktiga blommor eller inte.

bröllopstårta
bröllopstårta mönstrad

Vilket mesterverk till tårta! Anastasia’s cakes har verkligen fått till det, speciellt med mittendelen som ser helt fantastisk ut.

brudgum bröllop klädsel
brudgum klädsel bröllop

Brudgummens klädsel är modern, enkel och chic. Det är en snygg matching av en stilren kavaj med en avslappnad tröja under. Kombinerat med hans glasögon är det en riktigt snygg look!

brudbukett
bröllop trycksaker

Här i Sverige är det såklart lite svårare att få tag på en brudbukett likt denna, med palmblad och exotiska blommor. Men att inspireras av looken och hitta alternativ, det går! Vi skulle byta ut grunden mot ormbunke och sedan fylla på med jordärtskockor och vita blommor. Kanske även några kottar av större modell?

brudklädsel utomhus

Vi hoppas att ni har inspirerats lika mycket av den här fotograferingen som vi har. Stort tack till alla duktiga leverantörer för att vi fått ta del av den här inspirationen!

bröllop utomhus

Bröllopskoordinator: BEST DAY EVER Events
Fotograf: Madame Poppy
Workshop: Portfolio bootcamp Workshop
Videograf: Anouk fotografeert
makeup: Bruid&beauty Nederland
Styling: BEST DAY EVER Events
Blommor: Bloom your life, Lief vir jou
Klänning: LaDonna
Hårsmycke: Lovely elysian
Accessoarer: Thespiceoflife.nl
Kostym: Rietbergh
Porslin: Studio lenneke wispelwey
Trycksaker: Weddingpress
Tårta: Anastasia’s cakes
Lokal: Victorskloof lodge
Modeller: Andrea And Tiago