Färgglad Vintageinspiration Till Bröllop I Trädgården

Hösten är på ingång, och i takt med att naturen blir allt mer rödfärgad kan vi inte låta bli de varma tonerna. Idag plockar vi fram färgglad vintageinspiration till ett sensommarbröllop (eller varför inte höstbröllop) i trädgården.

De här fotografierna kommer från en workshop där deltagarna endast använde sig av analoga kameror. Dessa bilder är alltså enbart fotade på film. Hur coolt är inte det? Att fota analogt är en konst i sig. Det gäller att vara självsäker på att fånga det rätta ögonblicket, kunna förutspå när en foto ska tas och ha koll på antalet bilder som man kan ta innan filmen tar slut. Det är definitivt svårare än att fota digitalt, som är det vanliga sättet att fota på idag, men utfallet är så värt det. Spana bara in fotona här nedan, tagna av Kourtney Fossaluzza Photography.

färgglada trycksaker
trycksaker vintage
vintage trycksaker blommor
bröllop vintage
bröllop klänning vintage
vintage bröllop inspiration

Om vi får gissa vad som har väckt inspirationen till den här workshopen, skulle vi säga ett gammaldags slott - kanske på den franska landsbygden? Klänningen, smyckena och bordet ger oss starka vintagevibbar som tar oss till de tankarna. Vad tror ni? Om ni läsare skulle planera ett liknande bröllop, vilken typ av lokal skulle ni välja?

höstbröllop bukett
höstbröllop färgpalett
ring bröllop
bröllop bukett röd

Färgpaletten i den workshopen är den perfekta mittpunkten av när sommaren möter hösten. Vi tycker så mycket om det gröna mot det mustiga röda och orangea. Variationen som blir är rik på möjligheter, att välja sin färgpalett är med andra ord ganska lätt när naturen ser ut såhär.

bröllop brudgum kostym
blå klädsel brudgum
blå kostym bröllop
bröllop bordsdukning höst
bröllop bordsduking
bordsdukning glas bröllop

I bordsdukningen stiger hösten fram på riktigt. Här tar klarröda kulörer och sprakande orangea toner över och formar fotograferingen till en solig höstdag. Vi vill direkt hoppa in här, med tjocka tröjor och mysiga filtar, för att delta i ett sprakande höstbröllop.

tårta bröllop fikus
fikon tårta
tårta bröllop fikus
bröllop utomhus
bröllop porträtt utomhus

Fotograf: Kourtney Fossaluzza Photography
Trycksaker: Ink and Grace
Tårta: Batter & Buttercream
Skönhet: Kelli Marshall 
Klänning: Miss Hayley Paige
Skor: Bella Belle
Klänning: Twirl Lexington
Florist: White Cat Weddings & Events
Andrefotograf: Kelli Lynn Photography
Lokal: Harkness Edwards Vineyard