Förtrollande Skogsbröllop i November: Amy + David

Chalet View Lodge nära Lake Tahoe i Kalifornien har utnämnts till en av de tio lyxigaste bröllopslokalerna i USA. Idag har vi nöjet att resa dit virtuellt och få visa er bilderna från Amy och Davids bröllop som ägde rum i november 2019. Paret träffades genom gemensamma vänner fyra år tidigare, efter flera försök att tussa ihop Amy och David lyckades vännerna tillslut med sitt påhitt och idag är de man och hustru. Temat för bröllopsdagen passar valet av plats som en förtrollande skogsfantasi, i kombination med en jordnära färgpalett. Ceremonin ägde rum i den vackra trädgårdsmiljön och kunde lika gärna ha varit hämtad ur en saga.

Detta bröllop visar att ett utomhusbröllop inte nödvändigtvis behöver planeras till sommarmånaderna. Även om novembervädret är mildare i Kalifornien än i Sverige så gillar vi att fler och fler brudpar väljer att hålla ceremonin utomhus oavsett klimat. Låt oss kika närmare på de inspirerande detaljerna från Amy och Davids stora dag!

Lake Tahoe + chalet + lodge
bride + blivande brud + makeup
smink + sminkborstar + makeupartist
brudklänning + tärneklänning + spetsklänning

Amys brudklänning är noggrant dekorerad med små, små stenar på överdelen och ärmarna som speglar ljuset när hon rör sig. Det långa släpet och slöjan som du kommer att få se längre ner förstärker känslan av sagoprinsessa, men på ett moderns sätt som inte känns för sockersött.

brudklänning + släp + slöja
brudgum + kavaj + kostym
manschetter + skjorta + fluga
högklackat + ringar + vas
vitarosor + blomster + bukettinspo

Blomstertemat gick i vitt vilket accentuerade den grönskande omgivningen och gav ett fräscht och krispigt intryck.

blomsterarrangemang + växtlighet + skogsmiljö
håruppsättning + hårstylist + makeup
djuprygg + öppenrygg + brudklänning
brudensfar + walkdowntheaisle
blomsterflickor + flowergirls
gäster + vänner + familj
brudpar + ceremoni + löften
nygifta + brudpar + vigsel
kyss + lycka + kärlek

Nygifta! Dessa två är så naturliga framför kameran vilket betyder att VILD Photography gjort ett så bra jobb med att smälta in och få brudparet att känna sig trygga under dagen. Bröllopsporträtten är verkligen magiska och så fyllda av kärlek och lycka att vi inte kan låta blir att le när vi bläddrar igenom dem.

Att en vigsel i naturen är vackert är det nog inte många som kan säga emot. I Sverige finns en stor variation av natur, allt från de djupaste skogarna i norr, till böljande kullar i söder. Det finns många sätt att ordna en enkel men ombonad känsla för utomhusvigseln. Ljuslyktor och ljusslingor i träden ramar in den valda platsen, och bastmattor kan fungera som gång fram till vigselplatsen. Picknickfiltar kan vara bra att ha för de små (eller stora) som inte orkar stå upp under hela ceremonin. Endast fantasin sätter gränserna!

bröllopsportätt + VILD + vildphotography
vigselring + brudgum + kostym
slöja + kyss + porträtt
skogsbröllop + skogsmiljö + utomhusbröllop
lake tahoe + kalifornien + california
kram + hug + brudpar
brygga + båt + porträtt
marskalker + brudtärnor + brudpar

Middagen dukades upp på långbord under en stjärnhimmel av ljusslingor som ökade mysfaktorn i takt med att solen gick ner bakom träden. Även dukningen går i vitt och grönt med fokus på växtlighet som ger ett cleant med sammanhängande intryck. Kvällens snackis var utan tvekan bröllopstårtan och bakverket från Blend Catering.

bröllopsmiddag + partytält + ljusslingor
tablesetting + bordsdukning + långbord
lampor + glödlampor + ljusslingor
centerpiece + vinglas
bröllopstårta + bakverk
muffins + cupcake + redvelvet
cutthecake + bröllopsklänning + brudpar

Efter parets första dans fick de sällskap av sina gäster som släppte loss på dansgolvet natten lång. Vi hoppas att du inspirerades av dagens inlägg, kanske funderar du på att gifta dig utomhus och behöver en uppmuntrande klapp i ryggen? Det kan vara bra att ha en plan B ifall vädret sviker, i detta fall valde paret ett genomskinligt tält som behåller känslan av skog och mark men skyddar mot väder och vind.

brudvals + vals + förstadansen
brudpar + bröllop + skogsbröllop + utomhusbröllop

Fotograf: VILD Photography
Plats: Chalet View Lodge
Bröllopsplanerare: Mattie Taylor
Trycksaker: Minted
Florist: Poppy Cart
Catering: Blend Catering
Hårstylist: Daymaker Bridal