Inspiration Till Trädgårdsbröllop I Orange Färgpalett

Orange kommer alltid att vara ett självklart färgval när hösten nalkas. Det är inte förvånande, eftersom vi starkt förknippar färgen med hösten då naturen själv alltid slår ut i orangea kulörer när septembermånaden snart är här. Även då vi på Sisters in Law tycker om att inspirera till nytänk, finner vi oss själva suktandes efter en klassisk höstdekoration. En inspirationsmix av nytt och gammalt, det är så det ska vara!

Idag besöker vi ett stylat trädgårdsbröllop i just orangea toner. Hösten har svept över lokalen och kvar står bordsdukning i mörka toner, linnetyger i brandorangea nyanser och imponerande buketter. Fotografen 222 Photography har fångat den här fotograferingen på bild, arrangerad av Monique Dao Photography. Vi dyker direkt ner i inspirationen!

rustik bordsdukning
bordsdukning orange
bordsdukning orange

Att jobba med olika typer av texturer, material och färg är ett enkelt knep för att skapa en intressant bordsdukning. Och låt er inte hämmas av storleken på bordet. Här ser vi ett relativt litet bord med mycket dekorationer på, utan att det ser stökigt ut. Här hjälper det att ha till exempel glasbrickor som bordsnummer och enfärgade tallrikar samt dukar.

bordsdukning honnörsbord
bord bröllop blommor
bordsdukning höstbröllop

Här ser vi tydligt att det är de små dekorationerna som fått detaljerna, och de större delarna har hållits mer neutrala.

bordsdukning bröllop orange
trycksaker bröllop
bröllop klädsel huvudsmycke
porträttfoto bröllop
bröllop bukett
porträttfoto bröllop
bröllop klädsel
vigselbåge utomhus
vigselbåge blommor
Boho Magic at Muckenthaler Mansion_222 Photography_DD5D5137_big.jpg
Boho Magic at Muckenthaler Mansion_222 Photography_DD5D5116_big.jpg
hårsmycke bröllop
örhänge bröllop

Smyckena är en spännande del av brudens look. Stylisten har inte varit rädd för att experimentera med stora smycken. En snygg touch som ger brudens klädsel en extra skjuts. Håller ni med?

bröllop brudbukett

Att jobba med formen på buketten är ännu ett sätt att skräddarsy blommorna. Letar du igenom våra tidigare blogginlägg ser du en variation av yviga, stora, lösa, runda, avlånga och små buketter. Men vi har nog aldrig sett en blomsterbukett i formen av ett hjärta som denna. Vilken härlig detalj! Hjärtformen är inget som syns på alla bilder, men som tittar fram när bruden håller den i rätt vinkel.

bröllop brudgum klädsel
brudgum bröllop klädsel
trycksaker bröllop rustikt
bröllop dekorationer
tårta bröllop trädgård

Fotograf: 222 Photography
Uthyrning av utrustning: Something Borrowed Party Rentals
Möbeluthyrning: AKT Made
Makeup artist: Louder with Powder
Kostym: Friar Tux
DIY: PFC Couture
Skor: House of Elliot
Klänning: Chic Bohemian Bride
Kalligrafi: Pretty Written Things
Tårta: Marian Louise Cakes
Florist: Here Come The Blooms
Lokal: The Muckenthaler Cultural Center
Bröllopskoordinator: Pickard Creative
Arrangör: Monique Dao Photography
Modeller: Jared Phillips, Ashley Taylor