Ljusa Kulörer På Bröllopet: Sommarbröllop I Trädgården

Vi har fått se många kreativa sätt att planera ett bröllop på under år 2020, men det genomgående temat ser ut att ha varit utomhusbröllop i den mån det går. Och hur fint är det inte med ett bröllop i naturen? Idag ska vi spana in ett trädgårdsbröllop från sommaren, men även då vi närmar oss höst här i Sverige så behöver inte det betyda ett hejdå till utomhusbröllopen. Genom åren har vi sett massvis av höstbröllop här på bloggen. Ja, vi har till och med sett ett och ett annat vinterbröllop utomhus.

Men idag ska vi som sagt fokusera på det här ljusa, härliga trädgårdsbröllopet. Bilderna är fotade av Anne Casey Photography och genom hennes kamera får vi följa med på Abby och Nicks stora dag.

klänning brudtärna somrig
sommarbröllop skor
brud blomsterkrans
brud slöja bröllop
brudgum skor bröllop
brudtärna blommig klänning
brudtärna klädsel klänning
bröllop porträttfoto
bröllop porträtt kyss

Rosa och blommigt är temat för det här bröllopet. Vi gillar att brudtärnorna har på sig två olika typer av klänningar - en mjukt rosa och en vintageinspirerad klänning med blommor på.

bröllop vigsel
bröllop vigsel
bröllop vigsel
bröllop vigsel

Vilken mysig vigselplats! Ibland behövs det inte mer än en enkel vigselbåge, en naturlig bakgrund och ett stort träd som ger platsen skugga.

bröllop porträtt
bröllop porträtt
bröllop ringar
bröllop porträtt
bröllop blommor bukett
bröllop festlokal inredning
bröllop festlokal bordsdukning
bröllop bordsdukning blommor
trycksaker till bröllopet
bröllopstårta
bakelser bröllop