Avskalat Utomhusbröllop I Grönskande Miljö

Att planera sitt bröllop utomhus har många fördelar. Inte minst nu på sommaren när utomhusmiljön är så pass vacker och grönskande som den är. Är det ett grönskande bröllop man vill åt, är ett utomhusbröllop en stor fördel när det kommer till att dekorera - allt finns redan på plats! Chansen finns även att er bröllopsplats har blommor som ni kan plocka till era buketter, det kan vara en fin röd tråd mellan era dekorationer och själva platsen ni gifter er på.

Ett utomhusbröllop ger er också möjligheten att öka på er gästlista utan att behöva tänka på hur många ni får vara i lokalen. Troligtvis kan ni sprida ut er lite bättre utomhus, och det är ju särsikt bra att tänka på ert bröllop infaller när vi fortfarande är rekommenderade att respektera avstånden på grund av pandemin. Vill ni ha tips på hur ni kan tänka och planera ett bröllop under Corona, så har vi satt ihop tidigare inlägg på ämnet här.

Men nu dyker vi ner i den här stylade fotograferingen: ett avskalat utomhusbröllop i den sköna naturen, fotat av Aly Barnett Photography.

förberedelser bröllop
trycksaker bröllop
trycksaker romantiska

Viri Lovely Designs har stått för designen på trycksakerna och levererat en samling av eleganta inbjudningskort, placeringskort och menyer i en mustig färgpalett som påminner om 70-talet. Allt från trycket i kuvertet till sammetsbandet runt breven får oss att tänka på det färgglada årtiondet med sin unika stil.

blomsterbukett bröllop
bröllop utomhus

Vigselplatsen är placerad där skogen möter den lilla dammen i bakgrunden och ger omgivningen en lugn men öppen atmosfär. För att markera platsen har leverantörerna toppat med en rund vigselbåge i gröna lov och rosor i olika färger.

vigselbåge utomhus
bröllop vid sjö
brudklänning utomhusbröllop
brudklänning elegant
bröllop frisyr
brudklänning släp

Vilken snygg klänning! Den är gjord av Meagankelly Designs med ett fantastiskt släp och skräddarsydd topp. Kjolens tyg drar mot en gråare nyans, ett annorlunda och intressant val då resten av fotograferingen håller sig till den varma färgskalan. Ett bra exempel på att man inte alltid behöver använda sig av endast en färgskala för att få till en intressant och enhetlig färgpalett.

bröllop klädsel
bröllopsklädsel utomhus vid sjö
vigselbåge grönska
bröllopstårta orange
brudbukett orange färgpalett
porträtt bröllop
utomhusporträtt bröllop
bröllopsmiddag utomhus
bröllop klädsel
bröllopsklädsel jeansjacka
bröllop jeansjacka tryck
bröllop porträtt

Fotograf: Aly Barnett Photography
Klänning: Meagankelly Designs
Smycken: TheAntiquarian
Linnen och tyger: Cooke Rentals
KalligrafI: The Letter Grey
Bröllopskoordinator: Erin Padgett Events
Trycksaker: Viri Lovely Designs
Florist: Jimmy Blooms
Hårstylist + skönhet: Megan Oliveri Artistry
Lokal: Morning Glory Farms