Intimt Och Grönskande Bröllop I Växthusmiljö

Inlägget innehåller annonslänkar.


Växthusbröllop är nog något som vi aldrig kommer tröttna på. Det är något så vackert med ett helt hus fyllt av dagsljus och grönska. Om ni håller med, så är idag er lyckodag. Vi har nämligen ett otroligt fint växthusbröllop att dela med oss av. Tauni och Chad valde att gifta sig i sin hemstad i Utah, USA och dela dagen med sin närmsta familj och vänner.

Fotografen från Look for the Light Photo & Video har följt brudparet tätt under deras stora dag och fångat alla deras värdefulla små ögonblick på bild. Många väljer även att anlita en videograf på sin dag för att få ytterligare ett sätt att kunna drömma sig tillbaka till den kärleksfulla fest som ett bröllop verkligen är. Vill ni ha våra rekommendationer på både fotografer och videografer så kan ni bland annat kolla i vårt arkiv med bröllopstjänster. Men innan ni gör det så kan vi tillsammans njuta av fina foton från bröllopet mellan Chad och Tauni.

bröllop+trädgård+växthus+klädsel
bröllop+trädgård+växthus+klädsel+bukett
bröllop+trädgård+växthus+klädsel+bukett
bröllop+trädgård+växthus+klädsel
bröllop+trädgård+växthus+klädsel+bukett

Det här växthuset är inte som alla andra växthus, utan det är som gjort för bröllop och andra kärleksfulla tillställningar. Platsen är komplett med spännande växter och en plats för vigsel om man hyr lokalen för bröllop. Det känns nästan inte som ett växthus, utan mer som en faktisk naturlig plats med en mysig atmosfär.

bröllop+trädgård+växthus+klädsel+bukett

Detaljer till bruden som passar under bröllopsförberedelserna:

Blommig kimono, Lindex.
Balconette BH, Lindex.

Balconette BH, Lindex.

Ovala örhängen, Lindex.
bröllop+trädgård+växthus
bröllop+trädgård+växthus

Hur otroligt vacker är inte den här vigselplatsen? Vigselbågen är precis lika magnifik som själva lokalen och även den prydd i grönska. Vi skymtar även en hel del ljusslingor och kan tänka oss att det här stället är minst lika magiskt när kvällen faller på.

bröllop+trädgård+växthus+vigsel
bröllop+trädgård+växthus

Det är riktigt läckert att blåsa såpbubblor istället för att kasta ris efter vigseln. Vill du ha mer inspiration till alternativ istället för ris? Spana då in vår bloggande fotograf Amanda Freskgårds blogginlägg här: Att kasta på brudparet istället för ris.

bröllop+trädgård+växthus
bröllop+trädgård+växthus

Stort tack till Tauni och Chad för att vi fick följa med på ert bröllop, och stort lycka till i framtiden önskar vi på Sisters in Law.

bröllop+trädgård+växthus+tårta

Fotograf: Look for the Light Photo & Video
Ringar: Ingram's Fine Jewelers
Klänning: Margene's Bridal
Kostym: Utah Woolen Mills
Catering: Marvellous Catering
Vigsellokal: Le Jardin
Florist: The Rose Shop