Retroglammigt Stylat Elopement i Palm Springs

Inlägget innehåller annonslänkar.


Idag har vi en riktigt rolig plåtning att dela med oss av till er! Dagens inspiration kommer från Palm Springs, där bakgrunden i just denna fotografering utgörs av vindkraftverk och berg. Modellerna har fått en glam-rockig look som verkligen står ut mot ökenlandskapet. Istället för en brudklänning har dagens kreatörer valt att arbeta utifrån en tyllkjol som de sedan kombinerat med två olika mönstrade toppar. Bakom kameran står Melissa Fe Chapman Photography som plockar fram den lekfulla sidan av dagens modeller som ser ut att trivas i varandras sällskap och ha genuint roligt på jobbet!

vintage + retro
pillerburk + glamour

Brudens långa lockade hår har fått en spännande färggradering som går från rosa till grått, vilket ger henne en retro look som passar perfekt med det prickiga mönstret och pillerburken (hatten). Outfiten blir komplett med ett svart skärp och handskar som ger oss igenkänning. Detaljerna gör verkligen skillnad.

retroglam + 50-tal
kavaj + sammetskavaj

Brudgummen har fått en kavaj i ett matt sammetsliknande material som låter ljuset falla på ett intressant sätt. Med byxor och väst i kontrasterade material och en krispigt vit skjorta är hans look en fullträff tillsammans med brudens stil.

fluga + skjorta + svartvit
brudpar + modeller + retro
smile + leende + rosa
polkadots + handskar

Visste du att Sisters In Law har ett eget märke där vi syr tyllkjolar? Kollektionen finns att beställa via hemsidan EllenMarieBridal.com eller genom att besöka Studio Sisters in Laws showroom på Rådhusesplanaden 13 i Umeå. Du kan både hyra och köpa våra kjolar.

Tyllkjolarna finns i 8 st olika underbara färger. Söker du efter en färg som vi inte har i webbshopen? Vi har möjlighet att sy upp en kjol i den färg du önskar. Kontakta oss på info@ellenmariebridal.com så tar vi det vidare därifrån!

Ivory Tulle Skirt, Ellen Marie Bridal.

Ivory Tulle Skirt, Ellen Marie Bridal.

Beige Tulle Skirt, Ellen Marie Bridal.

Beige Tulle Skirt, Ellen Marie Bridal.

Light Pink Tulle Skirt, Ellen Marie Bridal.

Light Pink Tulle Skirt, Ellen Marie Bridal.

tyllkjol + topp + prickigt

På bilden nedan ser vi att bruden har bytt topp mot ett linne med smala band, även detta i prickigt tyg.

pinupp + slöja

Matcha din tyllkjol med en av våra favorittoppar från & Other Stories!

Ribbstickat linne, & Other Stories.

Ribbstickat linne, & Other Stories.

Prickig topp, & Other Stories.

Prickig topp, & Other Stories.

Vit topp med puffärm, & Other Stories.

Vit topp med puffärm, & Other Stories.

makeup + smink + retro

Låt oss titta lite närmare på brudens makeup. En tjock eyeliner längs fransraden och fylliga ögonfransar ramar in hennes ögon och fortsätter spinna på retrotråden. Ett matt rosa läppstift ger ett inslag av färg som matchar håret, och låter samtidigt fokus ligga på ögonmakeupen. Ett något tyngre baslager för våra tankar till 50-talets skådespelerskor och deras klassiskt feminina framtoning.

rosor + bukett + bukettinspo

Blommorna i buketten och accessoaren går i olika nyanser av rosa, bundna med ett svart band. De flickiga går väldigt väl ihop med retrovibbarna som får slutresultatet coolt och glamouröst snarare än gulligt. Håller du med? Hoppas att du blev lika inspirerad av dagens plåtning som vi blev!

rosor + kavajslag + detaljer
hålla handen + palm springs

Fotograf: Melissa Fe Chapman Photography.
Plats: Palm Springs.
Makeup artist: Hair and Makeup by Trisha.
Florist: SA Floral Designs.
Hennes kläder: Dalliance Bespoke.
Hans kläder: Friar Tux + Stitch & Tie.
Modeller: Natosha + Zach.