Äventyrliga och Romantiska Bröllopsporträtt: Princess + David

Inlägget innehåller annonslänkar.


Fotograf Nikk Nguyen har vandrat leden vid Enchanted Rock flera gånger, men aldrig tidigare med ett brudpar i full mundering! Princess och David gifte sig sommaren 2019 och valde att föreviga sin förening genom en fotografering som nygifta. Med klackarna i ena handen och släpet i den andra tog sig bruden med lite hjälp av sin brudgum ut i naturen för en förtrollande fotografering på den förtrollande leden! Att gå på hike i klänning och kavaj är inget som hör till vardagen, men vi älskar hur lekfulla och speciella bilderna blev. Häng med så tar vi en närmare titt!

Enchanted rock + vandring
brudpar + hike
sneakers + bröllopsskor

En hike uppförs i klackar är inte att rekommendera, så följ i brudens fotspår och byt till ett par sneakers om du har samma tanke som detta brudpar. Dessutom får behind the scenes-bilderna en härlig personlig touch på köpet!

natur + naturens inslag
bubbel + champagne

Bubbel smakar sällan så gott som i naturen, håller du inte med?

skål + nygifta

Fotografen Nikk berättar:

Princess and David were very nervous when we started, but they broke out of their shell quickly. Everything looked like a real-life fairytale. The bouquet, the flowing white fabric, the chivalrous gestures of David as he helped his bride along the way – and sometimes the other way around too. The walk up to the summit was already quite picture-worthy, as they held hands and carried the picnic basket with them. At the top of the mountain, they opened the champagne bottle, had a little picnic and let me take more photos with a stunning view as the backdrop. I haven’t had this much fun in a while!

kyss + kärlek
bröllopsvals + nygifta

Detaljerna som tar dig ut på stigen:

Sneakers, Ellos.

Sneakers, Ellos.

Picknickfilt, Wolf & Badger.

Picknickfilt, Wolf & Badger.

Ryggsäck, Adidas by Stella McCartney.

Ryggsäck, Adidas by Stella McCartney.

hand i hand + brudpar
first kiss + kärlek

Vi är så förtjusta i den lekfulla mixen som miljön och parets äventyr utgör. Princess brudklänning är tidlös utan att vara det minsta tråkig. Överdelen i spets ger henne en elegant look som förstärks av hennes makeup och håruppsättning.

Sagan om Princess och Davids fotografering slutar med att han bär henne nerför berget på den förtrollade stigen, som den gentleman han är. Vi önskar paret all lycka och kärlek i framtiden!

gemenskap + love

Fotograf: Nikk Nguyen Photo.
Makeupartist: Jackie Borja.
Hårstylist: Jade Lee.
Klänning: Jenny Yoo.
Kostym: Bar III.
Blomsterdekorationer: Posey Floral and Event Design.