inspiration för Sommarklädsel och accessoarer till bröllop

Vår- och sommarbröllopen väntar runt hörnet och därför har vi spanat in lite kläder och accessoarer för kommande varma säsonger. Här nedan har vi samlat inspiration till alternativ sommarklädsel för bröllop - vare sig du ska gifta dig eller gå som gäst.

Det vi älskar med dessa plagg och accessoarer från Mirta är att de passar utmärkt för att klä upp inför större event, men även för att bära till vardags. Vilket plagg blir din favorit?

Inlägget innehåller adlinks

Annorlunda och snygg klädsel för bröllop

Dessa plagg är så snygga att antingen ha som nyckelplagg eller komplettera brudklädseln med. Den grå västen skulle passa så bra till ett avslappnat vårbröllop när kylan fortfarande kan hänga kvar i luften. Likaså den puderrosa västen - tänk vad snygg den skulle vara med en bohemisk, nätt brudklänning under.

Handväskor perfekt för bröllop

Att ha med sig en liten väska till bröllopet är inte bara praktiskt utan även ett enkelt sätt att lägga till en accentfärg eller spännande detalj. Här ovan ser vi tre handväskor i olika färg och material som vi på redaktionen tycker är lite extra snygga. Den gula väskan till väster får oss att vilja sätta igång sommarsäsongen nu på en gång. Den bruna väskan i mitten är lite diskretare än den gula, men har en form som känns unik och spännande.

Mysiga och varma tröjor för svala kvällar

Det mysigaste plagget från Mirtas kollektion måste vara dessa härliga ponchos i cashmere. Det vore en ynnest att få ta på sig en sån här när bröllopskvällen sveper fram och temperaturen sjunker lite. Vi skulle inte heller tacka nej till polotröjan till höger. Så mysiga plagg!

Paraply till bröllopet

Det sista man vill tänka på efter en lång vinter av kyla och regn är, ja, ännu mer regn. Men vad vore väl en svensk sommar utan lite blöta dagar när man minst önskar dem? Det känns dock lite roligare att förbereda för regn med vetskapen att det finns paraplyer i snygga designs att välja på. Vi älskar den lilla hunden i slutet av det vinröda paraplyets handtag!