Äventyrligt Elopement i Bergsmiljö

När pandemin förändrar allas planer för bröllop, så väl som många andra planer i livet, får man tänka nytt. I ett tidigare blogginlägg skrev vi om hur man kan tänka om när det kommer till bröllop just nu. Se här: Bröllop i Coronatider - Hur Kan Man Tänka?. Många brudpar väljer att skjuta fram festen, men inte ceremonin. De anordnar istället ett mindre bröllop för att fira kärleken ändå, mitt i allt annat som händer.

Ett sätt att verkligen hålla social distans till andra människor just nu är att rymma iväg och anordna ett elopement, där du och din partner beger er ut på ett äventyr för att fira kärleken. Antingen själva, eller tillsammans med en fotograf som får föreviga det hela, vilket vi ju alltid rekommenderar. Idag ska vi få se bilder från Taylor Made Photography LLC som vill inspirera till just detta - att rymma iväg.

Tillsammans med ett kreativt team har Taylors vision om ett äventyrligt elopement förverkligats. Med storslagna Horseshoe Bend i Arizona, USA, som bakgrund får vi njuta av dessa bilder och påminner om att det faktiskt kan bli minst lika storartat med ett mindre bröllop. Antingen bara med dig och din partner på en plats som denna, eller där er närmsta familj närvarande.

äventyrligt elopement
äventyrligt elopement
elopement

Vilket ljus!

Boho Chic Adventurous Elopement_Taylor Made Photography LLC_E08B7757_big.jpg
brudbukett yvig

Vi gillar att brudbuketten verkligen tar plats med sina stora, spretiga blommor och blad. Söker du inspiration till brudbuketter? Spana då även in detta inlägg: 70 Brudbuketter att Inspireras av.

trycksaker bröllop
brudklänning och slöja

Vi älskar accessoarerna i kristaller. Som du ser måste man inte välja mellan hårsmycke och slöja, utan kan på ett enkelt sätt kombinera de båda.

Boho Chic Adventurous Elopement_Taylor Made Photography LLC_E08B7893_big.jpg

Igen - vilket ljus!

Tack Taylor och resten av teamet för att vi fick dela med oss av dessa bilder idag!

bröllopsfotograf

Fotograf: Taylor Made Photography LLC
Florist: Elite Floral Events
Smycken: Desert Daisy Jewelry
Uthyrning: Dogwood Party Rentals
Kalligrafi: EG Letters
Bakverk: Bleu Moon Bakery
Kostym: Generation Tux
Brudklänning: Grey Pearl Bridal Gallery
Gåvor: Grooms Day
Plats: Horseshoe Bend, AZ, USA