Luftig och Somrig Bröllopsinspiration i Skånskt Orangeri

På senare tid har vi fått så många soliga dagar med behagliga temperaturer att vi nu börjat längta lite smått efter sommaren. Så lätt det är, att få mersmak på något så härligt som solen. Dessutom vet vi ju att sommaren för med sig så mycket bröllopskänslor och är definitivt en favoritperiod inom den här branschen. Även om våren dragit med sig en del dysterheter världen om, hoppas vi verkligen att det är på bättringsvägen och att vi ändå kan få njuta av en lite bröllopssäsong det här året. Inte minst, så är det väldigt viktigt att få en paus från livet då och då, till exempel för att drömma sig bort till lite bröllopsinspiration på Österlen.

På Skånes populära solskenskust hittar vi Qverrestad, ett vackert orangeri där dagens stylade fotografering av Fri kommunikation för bröllopösterlen.se håller hus. Den här miljön är som tagen ur en svensk idyll - tänk vilken ynnest att få ha en bröllopsmiddag här!

bröllop+inspiration+klänning+klädsel
bröllop+inspiration+klänning+klädsel
bröllop+inspiration+klänning+klädsel
bröllop+inspiration+klänning+klädsel
bröllop+inspiration+hår+blommor

Vilka duktiga leverantörer vi har i det här landet. Hela gänget som deltagit i den här fotograferingen är experter på rätt plats och har alla bidragit med sin spetskompetens. Ja, det blir såhär snyggt när alla kan sin grej.

Letar ni efter en leverantör till en specifik del av ert bröllop? I vårt bröllopsarkiv för leverantörer hittar ni allt från fotografer och porslinsuthyrning till klädsel och lokaler.

bröllop+inspiration+klänning+klädsel

Buketten liknar de grönskande sommarängarna som hittas i Skånes län. I blandningen finns det många olika sorter som kan hittas i naturen. Floristen Karl-Fredrik på Eklaholm har skickligt satt ihop en riktigt snygg och passande brudbukett.

bröllop+inspiration+blommor+bukett+brud
bröllop+inspiration+bordsbukning

Österlen ligger vid havets kust, något som i alla fall vi tycker syns i den här bordsdukningen. Här på bordet möter havet jordbruket - två väldigt talande ting för just Skåne.

bröllop+inspiration+bordsdukning
bröllop+inspiration+bordsbukning
bröllop+inspiration+bordsdukning
bröllop+inspiration+bordsbukning+mat
bröllop+inspiration+bordsbukning+mat
bröllop+inspiration+klänning+brud
bröllop+inspiration+smycken+brud

Fotograf: Rebecca Wallin Photography
Blommor & styling: Karl-Fredrik på Eklaholm
Hår: Salong E&V
Make up: Jonna Lydahl
Smycken: Guldsmed Lancing
Klänning: Linnea Corcoran
Plats: Qverrestad
Idé: Rebecca Wallin och Frida Jönsson Fri kommunikation för bröllopösterlen.se
Modell: Marika Komboki Ekström