Med Moder Jord Som Inspiration Till Stylingen

Att få se hur naturen kan inspirera kreatörer är en utveckling som vi följer med nöje. Naturen har mycket att erbjuda, många olika miljöer och flera klimat att visa upp. Och även då vi alla ser exakt samma sak, influeras vi på helt olika vis. Just det tycker vi på Sisters in Law är så spännande. Och visst är det lyxigt att en ha en sån inflytelserik natur runt om oss - inspirationen finns precis utanför dörren. Hur man väljer att använda sig av den här inspirationen är helt olika beroende på vad man tycker om som person, men dagens fotograf har valt att porträttera den moderna bruden i ögonen på Moder Jord.

Tanken bakom den här fotograferingen är att lyfta bruden för den hon är i en naturlig och jordnära look. Fotografen bakom Branson Maxwell Photo & Video ville plocka fram den råa skönheten i bruden och koppla samman det med vår jord. En diffus tanke i ord, men som vi tycker gör sig desto klarare i bilderna nedan.

bröllop+inspiration+klädsel+bukett

Vi måste även få uttrycka hur mycket vi tycker om bildspråket i den här serien. Hög kvalitet på fotografier väger tungt hos oss på redaktionen, vi uppskattar när fotografen tagit sig tid till att tänka ut hur ett foto ska se ut istället för att bara knäppa av och hoppas på det bästa. I dessa bilder kan vi se hur fotografen har tänkt ut hur resultatet ska se ut, och vi är stora fans av det.

bröllop+inspiration+klädsel+smycken
bröllop+inspiration+klädsel
bröllop+inspiration+klädsel+smycken
bröllop+inspiration+klädsel

Det naturliga är ett genomgående tema i dessa foton - i allt från färger till sminkning och styling av hår. Vi kan se att stylisterna i den här stylade fotograferingen har valt att framhäva brudarnas drag på bästa sätt, och låtit deras naturliga drag få ta kommandot.

bröllop+inspiration+klädsel

Gänget bakom den här fotograferingen har också jobbat mycket med kompletterande färger mellan bruden och hennes klädsel. Den rödhåriga bruden bär en klänning som drar åt det gröna hållet. Ett perfekt val för att framhäva hennes orangea pigment i håret. Till de har de lagt till guldiga, stora örhängen för att hålla kvar den varma tonen i looken.

bröllop+inspiration+klädsel
bröllop+inspiration+klädsel
bröllop+inspiration+klädsel+smycken
bröllop+inspiration+klädsel+smycken
bröllop+inspiration+klädsel+smycken
bröllop+inspiration+trycksaker+smycken
bröllop+inspiration+trycksaker

Fotograf: Branson Maxwell Photo & Video
Plats för fotografering: River Bottoms Ranch
Slöjor och hårsmycken: Emily Riggs Bridal
Trycksaker: Plume Calligraphy
Bröllopskoordinator: Amber Reverie
Florist: Amber Reverie