Modern Och Romantisk Stylad Fotografering Som Firar Kärleken

En av de roligaste delarna av vårt jobb, förutom att bläddra bland de magiska bilder vi får skickade till oss, är att läsa vad leverantörerna och brudparen skriver när de skickar in sina bröllop till oss. Vi blir så inspirerade av att läsa om bröllopsplanering och tankarna bakom en noggrant stylad fotografering. I dagens blogginlägg har vi en romantisk och livfull fotografering att dela med oss av. Mailet som landade i vår inkorg var märkt med arbetsnamnet “Old Colours, new love”. Orden beskriver precis det som leverantörerna ville åstadkomma:

“This shoot is a collaboration of a group of enthusiastic Dutch wedding vendors who want to inspire young and romantic wedding couples. With fresh, lively and warm colours combined with a romantic and old chateau in the Netherlands, we tried to give a modern twist to tradition and the past” skriver Majken van Wijk.

Låt oss ta en titt på hur resultatet blev!

klänning + dress
skor + bukett + invite

Vi tolkar leverantörernas ord “old colours” som att de valt ett traditionellt färgtema till bröllopsfotograferingen och moderniserat det med detaljerna. Den pudriga färgskalan med toner av rosa, persika och beige må vara traditionell men den är fortfarande en av våra absoluta favoriter. Lokalen är ett modernt hotell med rustika och romantiska influenser som passar perfekt som bakgrund.

modell + bride
makeup + smink
chateau + lokal

Mitt på golvet restes en romantisk vigselbåge av enkel design. Vi gillar enkelheten i detaljerna - det långa tygstycket, ljusen som placerats på golvet och de överdimensionerade blomsterarrangemangen.

styling + venue
armband + bracelet
accessoarer + detaljer
styling + fotografering + plåtning

Brudklänningen är en härlig kombination av klassiskt och modernt. Överdelen består till största delen av spets och den öppna skärningen i ryggen framhävs av en uppsatt frisyr. Kjolen i siden har en hög slits framtill och dekorativa knappar i guld. Vi gillar det moderna inslaget i den annars traditionella stylingen.

brudpar + nygifta
kärlek + couple
tallrik + bordsdukning
tablesetting + dekorationer

I dukningen har leverantörerna uppdaterat den gamla looken i vintage-porslinet med inslag av ädelmetaller och exklusiva material. Vita rosor matchar och balanserar färgtemat som går från rosa till persika.

cupcakes + muffins
tårta + bröllopstårta
weddingcake+ cake
skål + cheers

En skål för kärleken! Modellerna som poserar som brudpar ser ut att ha väldigt trevligt på jobbet, tänk att få besöka en så vacker plats i underbara kläder på en arbetsdag?

cava + prosecco + champagne
brudpar + marrige
kyss + kärlek
lycka + happiness

Vi tackar leverantörerna för inspirationen. Hoppas att du gillar detta blogginlägg lika mycket som vi gör!

fotografering + styling

Fotograf: Anne Offenberg Fotografie
Bröllopsplanerare och styling: Ready2Marry & MOONSTRUCK AGENCY
Assistent: Flawless Weddings
Lokal: Hotel & Chateau Marquette
Florist: Bloemenservice Nederland
Bröllopsklänning & skor: Ieks Bridal
Kostym: By Bas Mode voor Mannen
Smycken & kimono: DRKS
Makeupartist: Lavinia Bridal Studio
Stylingprodukter: Festivitijd
Trycksaker: Jettie Vernee
Bröllopstårta, cupcakes & kakor: The Canadian Cupcakery
Lollypops: The Petalpop Shop
Models: Jasmijn & Leon