En Tillbakablick På Våriga Bröllopsdetaljer

Planerar du ett vårbröllop? Säsongen då världen börja blomma igen är som gjord för romantik, och vi älskar den förväntansfulla stämningen som gör sig så vacker på bild. Ett bröllop på våren behöver dock inte betyda pastellfärger, rosa blommor och skira spetsar - våren så är mycket mer än så! Idag tipsar vi om två bröllop från arkivet som ger en inspirerande vinkel på våren som bröllopssäsong. Anna och Dennis gifte sig i ett växthus i Stockholm och Rio och Jess gifte sig i skogen där den murriga färgpaletten plockar fram naturens skönhet. Följ med på en tillbakablick och njut av de förtrollande bilderna tillsammans med oss!


Elegant Majbröllop I Växthus: Anna + Dennis

stockholm + vårbröllop + bergianska trädgården

En vacker majdag gifte sig Anna och Dennis på Långholmen i Stockholm. Bröllopsfotografen Birgit Walsh förevigade festen som hölls i Gamla Orangeriet i Bergianska Trädgården, bilderna är helt magiska. Vi blev särskilt förtrollade av detaljerna, som vi vill skina lite extra ljus på idag. Läs parets bröllopsberättelse och se alla bilder här.

Växthus + Bergianska trädgården
Detaljer + växtlighet + orangeriet

Brudgummen Dennis berättar om bröllopsdagen:

Vigseln var stressig till en början! Vi hade valt amfiteatern och bekräftat med Stockholm stad om att den var ledig dagen vi skulle gifta oss. Medan Anna skulle sminka sig så åkte jag över och där höll folk på att lägga upp högtalare för de skulle hålla en fest den dagen för 800 personer. Då gällde det att hitta en ny plats otroligt fort … Läs den spännande fortsättningen här!

dukning + grönska + bergianska trädgården
fest + bröllop + detaljer

Fotograf: Birgit Walsh Photography
Brudklänning: Egen design av bruden Anna
Kostym: Tiger of Sweden kostym. Stenström skjorta.
Festlokal: Gamla Orangeriet, Stockholm
Florist: Liljeros Blombinderi 
Trycksaker: DIY
Hår + makeup: Glamly Beauty


Rustikt Vårbröllop i Skogsmiljö med Mustig Färgpalett

Rustikt + skogsbröllop + lantligt

Vi fullkomligt älskar skogsbröllop! Naturens vilda personlighet lyste igenom varje detalj när Rio och Jess gifte sig i april 2019. VILD Photography har fångat den häftiga mixen av rustika element och bohemiska influenser på ett förträffligt sätt. Den dova färgpaletten skiljer sig något från det traditionella vårbröllopet, vilket är en av anledningarna till att vi är lite extra förtjusta i just dessa bilder! Läs inlägget i sin helhet här.

lantligt + rustikt
blomster + levande blommor

Paret valde att undvika den traditionellt pastelliga färgskalan som vi ofta förknippar med våren. Vi tycker att de mustiga färgerna framhäver naturen på ett sätt som gör bilderna till en inspirationskälla för bröllop i alla säsonger!

Naturnära + dukning + trädetaljer
Vårbröllop + påsk + vintage

Fotograf: VILD Photography
Video: Little Wild
Brudtärnornas klänningar: Lulus
Brudens klänning: Watters, Nordstrom
Florist: Gary's Flower Garden
Band: Retrofit Band
Catering: CoCoMoes Q & Catering
Hårstylist: Hair by Megan Lenton
makeup-arist: Edin Carpenter
Bröllopskoordinator: Chalet View Lodge
Lokal: Chalet View Lodge


Våga vara personliga när ni planerar ert bröllop. Vi rekommenderar att göra en moodboard som ni kan visa för era bröllopsplanerare, eller helt enkelt använda som en samlingsplats för det som inspirerar er när ni planerar er stora dag. Lägg lite extra kärlek på detaljerna, det gör stor skillnad på slutresultatet och vi älskar att se era bilder på allt från dukning och placeringskort till dekorationer och outfitdetaljer!