Inspiration Till Ett Glamouröst Vinterbröllop

Med puderrosa toner blandat med silver och vitt inspirerar de bilder vi ska få se nedan till ett glamouröst bröllop som vi tycker hör vintern till. Kreatörerna bakom fotograferingen är baserade i Italien och Ti amo Ti sposo Weddings som planerade allt inspirerades av den öppna, ljusa ytan hos Villa Giulia. Vi kastar oss direkt in i bildserien som är tagna av Wedding Cherie.

For the love of White: Bridal Portrait_Wedding Cherie_for_the_love_of_white-64_low.jpg
For the love of White: Bridal Portrait_Wedding Cherie_for_the_love_of_white-82_low.jpg

Med en glittrande klänning från den amerikanska designern Allison Webb får vi ännu mer vinterkänslor. Så vackert med toppen full av kristaller och pärlor som sedan glesas ut ju längre ner på kjolen man ser. En perfekt brudklänning för vilket vinter- eller nyårsbröllop som helst!

For the love of White: Bridal Portrait_Wedding Cherie_for_the_love_of_white-127_low.jpg

Här får vi se överdelen ännu tydligare. Wow!

brudbukett vinterbröllop
vinterbrud bröllop

Pärlhårspännen i olika stilar i håret vittnar om hur modetrenden såg ut när kreatörerna skapade den här fotograferingen. Även om modeindustrin gått vidare är detta en trend som vi fortfarande kan se i bröllop. Och tur är väl det, för det är väldigt snyggt tycker vi!

brudmode brudklänning glitter

Planerar du vinterbröllop just nu? Isåfall är vi väldigt nyfikna på hur tankarna går i valet av brudklänning! Satsar du på någonting glittrigt som denna brudklänning, långärmat eller icke vitt? Berätta gärna i en kommentar nedan.

brudklänning glittrig