Sagolikt Vinterbröllop I Skogen: Tori + Carlos

Inlägget innehåller adlinks

Det elopement vi ska få spana in i detta inlägg är ett sagolikt vinterbröllop som får oss att drömma om vitklädda skogar och knarrig snö under skorna. Brudparet Tori och Carlos anordnade ett intimt elopement i Klippiga Bergen i USA, men ett elopement var faktiskt inte deras förstahandsval. Paret var i full fart med att planera ett stort bröllop med många gäster när pandemin slog till och de fick tänka om helt. Deras val var enkla: antingen skjuta på bröllopet eller planera ett elopement med bara de två närvarande. De valde det senare alternativet. Och vilket elopement det blev!

Tori och Carlos vigdes under bar himmel den 23 mars 2021. En dag då snön låg mjukt på marken och bidrog till en magisk känsla. Nu spanar vi in bilderna!

Den vita bakgrunden gör att brudens enda färger, blått och rosa, poppar extra mycket. Så fint!

Sno stilen:


Brudens jeansjacka är snyggt smyckad med påsydda pärlor runt axlarna och text på ryggen.

Att det snöar på ett vinterbröllop är lika härligt som att det är sol på ett sommarbröllop. Eller vad tycker ni läsare? Det finns ju nästan inget finare än stora snöflingor som sakta dalar ner mot en vitklädd natur. Det är såklart inget man kan planera för, men vårt tips är låta schemat vara lite flexibelt så det finns möjlighet att gå ut och ta några bilder om det plötsligt börjar snöa. Det blir ju så fint på bild!

Fotograf: A. Light Photography
Bröllopskoordinator: Simply Eloped
Vigselförrättare: Brandon Baker
Plats: 3M Curve
Elopementdetaljer: Kelli Kletzker
Florist: The Enchanted Florist