Elegant Bröllop I Solnedgången: Jamie + David

Inlägget innehåller annonslänkar.


I detta inlägg ska vi få följa med Jamie och David som gifte sig på en flashig resort med elegant och lyxigt tema. De slog till på ett kärleksfullt bröllop med vigsel i solnedgången och AH Photo bakom kameran. Ceremonin hölls under solens sista timme och brudparet fick se himlen färgas orange när de för första gången presenterades som man och fru. Låt oss ta en titt på bilderna från deras bröllopsdag!

tärneklänningar + tärnor + klänningar
brudklänning + wedding dress

Inspireras av de enkla skärningarna i dagens blogginlägg!

Enaxlad klänning, ONLY Bestseller

Enaxlad klänning, ONLY Bestseller

Glittrande maxiklänning, ONLY Bestseller

Glittrande maxiklänning, ONLY Bestseller

Klänning med organza ärmar, ONLY Bestseller
brud + klänning + vit
detaljer + blond + bukett

Brudtärnornas och brudens klänningar följde ett tydligt tema - enkel elegans. Med en simpel siluett och tunna axelband föll fokus på lyxiga material och välgjorda detaljer. Jamie valde att bära sitt hår utsläppt med löst stylade lockar som ramade in ansiktet. Att fästa ett par slingor i nacken är praktiskt för att hålla bort håret från ansiktet samtidigt som det ger ett stylat intryck.

brudgum + marskalker

Brudgummen och hans marskalker var stiligt klädda i mörka kostymer och vita bröstbuketter som matchade brudens bukett. Vi tycker det ser så snyggt ut att brudgummen har slips men att hans följe valt en mer avslappnad look med öppen krage.

best man + skål
brudpar + blivande makar
blomster + florals + dekorationer
utomhus + outdoors

Vigselgången pryddes av vita blommor och gröna blad, ett fräscht färgtema för som alltid går hem. När bruden gick fram längst vigselgången gav solen ifrån sig det där underbara ljuset vi alla tycker så mycket om.

fisheye + fotograf
sunset + solnedgång

Brudbågen och sittmöblerna i vitt gav en fin kontrast till den gröna omgivningen och smälter samman med blomstertemat. Elegant var ledordet i varje detalj och formen på vigselbågen passade väldigt bra in i stilen.

ceremoni + vigsel + löften
nygifta + lycka + kärlek
lake + sunset
porträtt + nygifta + kärlek

Brudparet ville ta vara på det vackra ljuset och valde att ta sina porträtt direkt efter vigseln. Tillsammans med sin fotograf gick de ner till en avskild del av området.

just married + golfbil
dukning + bordsdukning
detaljer + dukning

Vill du duka som dagens brudpar?

Tallrik, Åhléns

Tallrik, Åhléns

Bestickset, Jotex Homeroom

Bestickset, Jotex Homeroom

Ölglas, Rosendahl Homeroom

Ölglas, Rosendahl Homeroom

bordsplacering + placeringskort
buffe + snacks

Den gröna och vita färgskalan fick ett tillägg av gulddetaljer i dukningen. En rejäl plockbricka stod framme för hungriga gäster att njuta av innan middagen skulle serveras.

långbord + bröllopsmiddag
tårta + cake + wedding

Som pricken över i:et avslutades dagen med en bröllopstårta i två lager och en vägg av munkar. Stort tack till dagens brudpar för att vi fick dela ert bröllop med våra läsare. Vi önskar er all lycka och kärlek!

bröllopstårta + wedding cake

Fotograf: AH Photo
Videograf: Tulsa Event Video
Bröllopsplanerare: XO Event Co
Plats/lokal: Shangri-La Resort
Uthyrningsfirma: Party Pro Rents
Design & dekorationer: Katie's Custom Decor & Infinity Music
Florist: The French Bouquet