Utomhusbröllop I Central Park I Coronatider: Natalia + Michael

Michael och Natalia gifte sig i New York mitt under en global pandemi. Som så många andra par det här året valde de att planera om sitt bröllop och hitta alternativa vägar för att få dagen att fungera. De var säkra på att de ville gifta sig på sitt utvalda datum och med lite kreativitet kunde de genomföra bröllopet på sitt egna sätt.

De porträttfoton vi ska få se idag är inte från parets bröllopsdag. Med Covid-19 i hälarna bestämde sig Natalia och Michael att gifta sig en dag och fota sina portätt en annan. Det var deras sätt att få ihop bröllopet och vi tycker det är fantastiskt att de lyckats hitta en lösning som passar dem. Innan vi spanar in bilderna vill vi påminna om just det. Pandemi eller inte, det finns alltid en risk att det dyker upp något som ställer till det lite i bröllopsplaneringen och det kan lätt kännas överväldigande. Vårt ödmjuka tips till er som just nu kanske befinner er i en sån situation är att ta ett steg tillbaka. Kanske släppa planeringen för en helg och tänka på något annat. Att planera ett bröllop ska vara roligt, men ibland kräver även roliga saker en paus för att det inte ska bli för mycket. Allt löser sig till slut och ni kommer att få en fantastisk bröllopsdag, även om det kanske inte alltid blir exakt så som man planerat.

Men nu spanar vi in deras bilder! En mulen och varm sommardag mötte Natalia och Michael upp fotografen Florencia Saav Photography i New Yorks lummiga Central Park för en kärleksfull porträttfotografering.

bröllop urbant
utomhusbröllop
stadsbröllop
corona bröllop
stadsbröllop
utomhusbröllop covid-19
klänning bröllop

Natalia valde att ha på sig sin brudklänning från bröllopsdagen. En vacker klänning i lätta tyger i vitt och beige med blomsterdetaljer och öppen rygg.

hårsmycke bröllop
röd bukett bröllop
porträttfoto bröllop
bröllop solnedgång
solnedgång porträttfoto
urbant bröllop
bröllop central park
New York bröllop

Vi tackar för att vi fått ta del av Natalia och Michaels porträttfoton och hoppas de hade två fina dagar som brudpar!

New York Central Park

Fotograf: Florencia Saav Photography
Makeup artist: Zuleika Viera Studio
Florist: Scarlett Expressions
Hårstylist: Santa Morel Hair Stylist
Plats: Central Park, New York