Intimt Utomhusbröllop På Island

Det tjeckiska paret Zdenek och Martina förlovade sig på Island och när det var dags för bröllop så det kändes självklart att de även skulle säga ja till varandra på ön. De hörde av sig till fotografen Nicole från Map + Compass Photography och började planera sin dag.

Att välja rätt fotograf för just ert bröllop är viktigt. Inte bara för att ni som brudpar ska bli nöjda med stilen på bilderna, utan också för att ni ska känna er trygga med att fotografen kan fånga er dag och hjälpa till med allt som hör foto till. Att Zdenek och Martina valt just Nicole som sin fotograf skulle visa sig väldigt värdefullt när bröllopsdagen närmade sig. Paret hade först tänkt att gifta sig på Reynisfjara strand, men på grund av stormvindar var den stängd under deras bröllopshelg. Som plan B hittade Nicole en vacker liten kyrka för paret att gifta sig i och se så fint det blev! Det finns många saker som gör en fotograf duktig. Att hitta alternativa lösningar och vara snabbtänkt är definitivt en av dem. Nu spanar vi in bilderna från det här vackra naturbröllopet på Island.

bröllop island
bröllop island
utomhusbröllop island
vinterbröllop island
vinterbröllop utomhus
utomhusbröllop klänning
vigsel kyrka

Island har så många fantastiska platser, men det är alltid bra att ha en reservplats inomhus då vädret kan vara väldigt oförutsägbart. Även i Sverige eller andra platser där vädret kan variera kraftigt är det alltid smart att ha en plan B så att ni snabbt kan planera om dagen utan större svårigheter.

vigsel utomhus
bröllop utomhus
vigsel utomhus
porträtt utomhus
island porträtt

Eftersom bröllopsdagen bjöd på stormvindar valde trion att även fota några porträtt dagen efter.

vattenfall island porträtt
gammal+kyrka+br%C3%B6llop
portr%C3%A4tt+island
vigsel kyrka bröllop
bröllop utomhus

Vi önskar all lycka till brudparet och tackar för att vi fick ta del av dessa vackra bilder!

Fotograf: Map + Compass Photography
Kyrka: Vik, Iceland