Sommarbröllop Med Resedrömmar Som Röd Tråd: Jessica + Wade

Inlägget innehåller adlinks

Att resa är ett av våra största intressen och vi tror att många av er delar det intresset. Vi älskar att upptäcka nya platser och uppleva andra kulturer och det gör även dagens brudpar. Jessica och Wade gifte sig en julidag på Riverview Gardens i Appleton och parets reseintresse genomsyrade hela dagen. Du kommer att förstå vad vi menar när du ser bilderna som Abigail Miles Photography tagit. Välkommen att ta del av ett sommarbröllop med resedrömmar som röd tråd!

vigselbåge + brudbåge + brudklänning
skor + smycken + accessoarer
Jessica + Wade

Gammalt möter nytt. Naturen möter moderna material. De genomskinliga stolarna ger en härlig kontrast mot den gröna, frodiga naturen. I kombination med rikliga blomsterdekorationer är det sannerligen det bästa av två världar.

bukett + blomster + rött
ring + vigselring + förlovningsring
brudtärnor + maid of honor + väninnor

Vi anar ett amerikanskt tema i bilderna. Flaggans röda, blå och vita färger återspeglas i brudföljets kläder. Den röda färgen är ett genomgående inslag som vi kommer att se mer av. Vi gillar att se kärlekens färg på bröllop i alla säsonger!

brudgum + detaljer + skägg

En fluga i ett annorlunda material piggade upp brudgummens look och hans corsage matchade med blommorna i brudens bukett och krans.

bukett + bukettinspo + blommor

Jessica var en sann sommardröm i blomsterkrans och utsläppta lockar. Brudklänningen hade kort ärm, spetsdetaljer och flera lager av tyll som gav volym till kjolen. Hennes brudtärnor bar röda klänningar i olika modeller som vi strax ska få se mer av, men först är det dags för brudparets first look!

brudgum + fluga + bröstbukett
detaljer + close up + kyss
hundar + fyrbenta vänner

Naturligtvis hade Jessica och Wade med sig sina fyrbenta bästa vänner på bröllopsdagen och även de hade fått blomsterkransar dagen till ära.

vänner + gemenskap + vänskap
hand i hand + couple + goals

Inspireras av brudens klänning:

byxdress + röd + tärna

Till tonerna av levande musik tågade brudföljet fram till altaret. Vi blev riktigt förtjusta i brudtärnornas outfits, speciellt denna byxdress stod ut i våra ögon. Att ha en genomgående färg är ett smart sätt att få en fin helhet även om brudtärnorna har olika modeller på sina klänningar.

tärna + maid + rött
hund + människans bästa vän
fiol + levande musik
brudens far + vigsel + ceremoni
ceremoni + vigsel + löften
congratulations + grattis + gifta

Stort grattis Jessica och Wade! När det sista tomteblosset brunnit ut var det dags för fest och här kommer resetemat verkligen till sin rätt. Du som är uppmärksam kanske även har sett brudens tatuering på hennes underarm som föreställer en världskarta?

kyss + kärlek + nygifta
gelato + glass + kärlek
mjukglass + glasstrut

Kärlek och gelato, vad mer behöver man i livet? Inne i festlokalen dukades det för middag och istället för siffror blev varje bord tilldelat ett eget land.

Sverige + bordsdukning

Sverige fick vara med som ett bord, vilken ära!

Egypten + bordplacering
frimärken + karta + travel

Istället för en gästbok hade paret ordnat en gästkarta där deras gäster fick placera en nål på sin favoritplats och motivera varför de valt just den platsen.

På Jessica och Wades bröllop rymdes hela världen i ett rum. Brudparet hade framhävt sitt tema på ett väldigt kreativt sätt som vi uppskattar att se, speciellt i tider som dessa när vårt resande begränsats. Hoppas att du uppskattades dagens blogginlägg lika mycket som vi! Berätta gärna för oss i kommentarsfältet om du varit på ett temabröllop eller om ditt bröllop hade ett särskilt tema som du vill dela med dig av.

resa + resetema + karta

sommarbröllop mörk färgpalett
sommarbröllop utomhus diy tips