Dramatiskt Stylat Elopement Med Norges Fjordar Som Bakgrund

Vi kommer aldrig att tröttna på Norges landskap! Idag har vi den stora glädjen att få dela ett stylat bröllop med er från vår granne i väst. Fjordens mörka vatten och couture-klänningen som designats för detta specifika ändamål ger bilderna en moody och chic känsla. De djupa färgerna i både landskapet och stylingen går hand i hand med det tema som Madame Poppy och BEST DAY EVER Events var ute efter när de skapade scenen.

Det finns fler än tusen fjordar i Norge. De når långt in i landet som om att de vore havets förlängda armar, omgivna av höga berg på båda sidor. Att uppleva Norges fjordlandskap i verkligheten känns som att vara i en helt annan värld och vi rekommenderar varmt att du skriver upp ett besök på din bucket list eller varför inte planera ett elopement med din kärlek där? Nu tar vi en titt på bilderna från från fotografen Anouk fotografeert som gjort ett fantastisk jobb med att föreviga denna pampig miljö och detaljerna i bild.

Norway + Norge + fjord
fjord + Lofoten
moody + chic + mountains

Couture när det är som bäst! Klänningen är lika dramatisk och effektfull som landskapet och kombinationen av de två är ännu bättre. Vi är mäkta imponerade av stylingen som är elegant och sober samtidigt som den känns mystisk och tidlös.

hair + håruppsättning + stylist
makeup + lipstick

Hår och makeup har tydliga romantiska influenser med en svag nyans av rött läppstift och lösa slingor som slitit sig loss från uppsättningen. Det uppsatta håret ger utrymme för ett par större örhängen, en fin kombination som vi verkligen gillar. Utsläppt hår döljer lätt ett par örhängen och stylas med fördel tillsammans med halsband eller armband istället. Allt handlar om balans. Håller du med?

photoshoot + workshop + water
couture + dress + fashion
tablesetting + dukning
centerpiece + fishbone

En middag här hade vi inte tackat nej till! Det är inte mycket som slår bilden av bergen och fjorden i bakgrunden. Natasja Ceulemans har skapat de vackra trycksakerna till denna fotografering och fiskbenet i dukningen hittade teamet på plats. Att jobba med naturen där man befinner sig ger verkligen något unikt till stylingen och skapar en helt annan känsla.

meny + moody + drama
wine + vinglas + vin
outdoors + utomhus
bukett + bukettinspo + inspiration
cake + tårta + bröllopstårta

Bröllopstårtan matchar otroligt bra med bergen i bakgrunden samtidigt som de vackra blommorna i dekorationen står ut med sina starka färger och skapar en fin kontrast.

closeup + wedding cake + tårta
tyll + tyllkjol + klänning

Teamet dekorerade ett par kvistar som flutit upp på stranden med blommor och detta fick agera en slags vigselbåge under fotograferingen. Ännu ett fint exempel där man använt något från naturen och skapat en unik dekoration som passar perfekt in i temat.

modell + moody + dramatisk
dramatik + natur + nature

Blev du lika förälskad i detta stylade elopement som vi? Längst ner i inlägget hittar du mer bröllopsinspiration i samma stil.

portrait + porträtt + plåtning

Fotograf: Anouk fotografeert.
Portfolio Bootcamp Workshop: Madame Poppy.
Bröllopsplanerare & Styling: BEST DAY EVER Events.
Stylist assistent: Rose Van Doninck.
Klänning: Tzariena.
Hår och makeup: Bruid&beauty Nederland.
Bröllopstårta: Sugarlipscakes.
Trycksaker: Natasja Ceulemans.