Romantiskt Vinterbröllop I San Diego: Valerie + Daniel

När man tänker på vinterbröllop är förmodligen snötäckta landskap och varma kläder det första man ser framför sig. Det bröllopet vi ska få ta del av här nedan ger oss en helt annan bild då det tar sin plats i varma Kalifornien. Valerie och Daniel blev herr och fru Tomczak den 19 januari 2019 i San Diego. Med bohemisk styling, tropiska vibbar och kärlek i överflöd föll vi pladask för detta brudpar, porträtterade av fotograf Gabriel Conover Photography.

Vi hoppas att detta blogginlägg kan inspirera dig som eventuellt behövt flytta ett planerat sommarbröllop till hösten eller vintern och låta de somriga elementen följa med trots det. Chansen är stor att ert sommartema gör sig precis lika bra då, kanske till och med bättre? Med en häftig kombination av vinter utomhus och sommar inne är möjligheterna oändliga!

brudklänning + spetskläning + bohemisk
skor + smycken + flatlay
diadem + örhängen + makeup

Bruden Valerie hade satt ihop en lyxigt bohemisk look där hennes brudklänning smyckad med småstenar matchades fint med ett diadem i samma stil. En lös håruppsättning gav ett lätt och ledigt intryck och den naturliga makeupen framhävde hennes drag. En klänning med glittrande detaljer gör sig ofta bäst med mindre smycken, i detta fall örhängen, halsband och armband som kompletterar looken istället för att stjäla fokus.

brudgum + kavaj + bröstbukett

Brudgummen Daniel var dagen till ära klädd i en marinblå kostym i ett klassiskt snitt. Vi är väldigt förtjusta i den vita slipsen som vi tycker är en fin detalj, den ger ett väldigt fräscht och krispigt intryck. Även näsduken gick i vitt och på kavajslaget hade han en corsage i samma stil som brudbuketten.

kostym + kavaj + marinblå
brudklänning +bohoinspiration

Vi har sett många bilder av first look-ögonblicket, men få bilder har berört oss som dessa. Daniels reaktion när han för första gången ser Valerie i hennes brudklänning går inte att beskriva med ord, se bilderna nedan så förstår du precis vad vi menar. Så mycket kärlek!

firstlook + moment + love
first + look + brudpar
kärlek + glädje + firstlook
kyss + brudpar + brudgum
detaljer + smycken + bukett + bukettinspo

Här ser vi Valeries smycken lite bättre och får en närbild på den bohemiska, vildvuxna buketten.

öppen rygg + släp + tyllkjol
vinterbröllop + tropiskt + bohemiskt
bestman + vänner + kompisgäng
brudtänor + träneklänningar + vänskap

Paret hade sina närmsta vänner i brudföljet. Brudtärnornas klänningar gick i mörka toner, men skiljde sig från varandra genom olika material och detaljer. Det tycker vi är ett jättebra sätt att låta tärnorna framhäva sin personliga stil och samtidigt hålla en röd tråd i temat.

kompisgäng + vänner + vänskap
kyss + kärlek + brudpar
twirl + snurr + tyllkjol
altare + brudbåge + dekorationer
dekorationer + boho + bohemiskt
brudbåge + blomsterdekorationer
brud + blivande brud + walkdowntheaisle

Bröllopet hölls i en privat bostad i San Diego. Platsen där vigseln ägde rum var dekorerad med vackra blommor i samma stil som buketten som tillsammans med växtligheten runt omkring gav en tropisk känsla. Det bohemiska framhävdes även här med makramé på stolarna.

slöja + släp
löften + vigsel + ceremoni
löften + personliga + vigsel
nygifta + äktamakar + kyss
dukning + spetsduk + träbord
levandeljus + blommor

Rustika träbord och “slarvigt” utplacerade spetsdukar spann vidare på det bohemiska temat. Borden var överdådigt dukade med ljus, blommor och utplacerade vinflaskor. Låt festen börja!

vin + rosor
bröllopstårta + lager
honnörsbordet
tal + brudpar + middag
bröllopsmiddag

Middagen ägde rum på samma plats som vigseln och honnörsbordet placerades precis där brudparet hade sagt “ja” till varandra bara någon timme tidigare. Här anar vi för första gången att det faktiskt är vinter eftersom bruden har en jacka på sig. Parets vänner och familj höll tal innan det var dags för brudparets första dans som vi får ta del av här nedan.

brudvals + vals + dans
dans + hollywoodkyss + bröllopsvals
bröllopstårta + äktamakar + giftemål

Kvällen avslutades med att de äkta makarna skar första biten av bröllopstårtan, en gyllene skapelse i två lager som ser fullkomligt gudomlig ut. Stort tack till Valeria och Daniel och fotograf Gabriel Conover Photography för att vi fick dela de underbara bilderna!

tårtkalas + tårta

Fotograf: Gabriel Conover Photography.
Bröllopsplanerare: Ann's Plans.
Florist: Elements of Style.
Catering: Urban Plates.