Romantiskt Bröllop På Vingård: Stacey + Chad

Inlägget innehåller adlinks

År 1978 grundades Sweet Cheeks Winery i Crow, Oregon och 2005 öppnade vingården i den skepnad som vi ser den idag: på toppen av en kulle med utsikt över vinrankorna nedanför. I slutet av juni 2019 gifte sig Stacey och Chad på gården med sina nära och kära som vittnen och fotograf Abigail Miles Photography som dokumenterade det hela. Hon fångade några verkligt hänförande porträtt i den makalösa naturen och dessa har vi glädjen att få dela med er idag!

bride +bridesmaid
vänner + väninnor + gemenskap
vingård + utsikt + brudklänning

Enligt sägnen valde gårdens grundare namnet Sweet Cheeks Winery på grund av horisontens utformning. Huruvida det är sant eller inte vet vi inte, men det är en gullig historia som skänker mervärde till vingården. Vädret i Oregon visade sig från sin bästa sida medan bruden och brudgummen förberedde sig för ett av de största ögonblicken i livet.

rustikt + lantligt + bröllopsinspo
brudklänning + detaljer + brodyr
landskap + utsikt + country view
first look + brudgum
kyss + kärlek + svartvit

Staceys brudklänning var broderad med tusentals små pärlor och paljetter som skimrade subtilt i det naturliga ljuset. Slingor av hennes lockade hår var fästa baktill med dekorativa spännen. Chad var avslappnat uppklädd dagen till ära och bar jeans till kavajen med matchande väst.

vingård + winery

Några favoriter från By Malina


brudpar + couple + married
vattenfall + waterfall

Ett stenkast från vinfälten finns ett vackert vattenfall som blev en dramatisk bakgrund till parets bröllopsporträtt.

frisyr + fläta + hairdo
sunlight + waterfall + photography
ceremoni + vigsel + outdoors
nygifta + just married

Efter porträtten var det dags att gå den korta promenaden fram till altaret där vigselförrättaren väntade för att viga Stacey och Chad. Det syntes knappt ett moln på himlen när paret förseglade sin förening med en kyss. Därefter kunde middagen och festen börja!

bröllopstårta + wedding cake
cupcakes + dessert + sötsaker

Till efterrätt serverades söta mini-cupcakes och en bröllopstårta som nästan ser för vacker ut för att äta!

glädje + kärlek + nygifta
gäster + vänner

Kvällen fortsatte sedan med dans för både stora och små! Vi önskar brudparet all lycka och kärlek i framtiden. Tack för att vi fick dela bilderna från ert bröllop!

fest + dans + bröllop