Stylat Växthusbröllop I Kalifornien Med En Otrolig Detaljrikedom

Inlägget innehåller reklam / adlinks


Att gifta sig i ett växthus var länge ganska otraditionellt, men de senaste åren har trenden sakta men säkert växt sig starkare. Allt oftare ser vi brudpar som väljer att gifta sig och även hålla festen i ett växthus, oavsett säsong. Ett av många exempel är det här vackra höstbröllopet från Palmhuset i Göteborg: Höstbröllop i växthus: Linnea + Gustav.

För er som vill ha inslag av naturen och växtlighet i ert tema är det ett perfekt alternativ om vädret inte tillåter ett bröllop som är helt och hållet utomhus. Dessutom blir bilderna ofta helt magiska i en sådan miljö, vilket definitivt är fallet i dagens blogginlägg! Den kreativa kraften bakom den plåtning vi ska få ta del av är Melissa Fe Chapman som agerat både fotograf, stylist och koordinator. Till sin hjälp hade hon flera talangfulla leverantörer som finns listade längst ner i inlägget. Vi är speciellt imponerade av de vackra trycksakerna och bröllopstårtan. Låt oss kasta oss huvudstupa in i denna magiskt stylade värld och hämta inspiration till tusen!

greenhouse + romance + växthus

Växthuset i fråga, The Greenhouse PNOC, ligger i Kalifornien. Det är ju dessvärre en bra bit att åka för oss som bor i Sverige och dessutom inte möjligt med tanke på dagens omständigheter, men det finns massor av vackra växthus även på hemmaplan! Till denna fotografering valde kreatörerna att iscensätta vigseln utomhus, under ett vackert pilträd. Vigselbågen smälter nästan in bland grenarna som hänger ner och väver samman himmel och jord. Vi är riktigt förtjusta i de genomskinliga stolarna som bibehåller den luftiga känslan, dessutom är de ett häftigt avbrott mot de naturliga materialen vi i övrigt ser i bild.

utomhusbröllop + utomhus + utomhusvigsel
vigsel + ceremoni + vigselbåge
växthus + grönska + växter
brudpar + stylat + bröllop + brudklänning
brud + brudgum + modeller

Föreställ dig det här ögonblicket, med platserna fyllda av brudparet vänner och familj. Vilken dröm! Vi gillar kombinationen av svart och vitt i brudgummens klädsel, det passar hela produktionen på ett sätt som känns nytänkande. Oftast ser vi ljusa kostymer på sommarbröllop, och vice versa det vill säga mörkare på höst/vinter. Överlag ser vi inte särskilt många vita kostymer, kanske för att vitt traditionellt varit reserverat för brudklänningen men vi tycker verkligen att det fungerar i detta fall.

nygifta + modellpar + outfit
blivandebrud + offshoulder + tiara
kavaj + kostym + detaljer
kyss + brudpar + nygifta
fluga + kavajslag + bröstnäsduk
mens fashion + detaljer + brudgum

Bröstbuketten matchar den vildvuxna brudbuketten som spinner vidare på trädgårdstemat. Den diskret mönstrade flugan och näsduken är ett perfekt sätt att framhäva de små detaljerna i hans outfit.

Bruden har ett vackert, snirkligt hårsmycke, smakfullt stylat med små örhängen och minimalt med smycken i övrigt. Hennes hår är samlat i en slarvig fläta i nacken med lockade sektioner framtill som ramar in hennes ansikte. Detta låter även den pampiga brudklänningen och dess detaljer stå i centrum.

tiara + diadem + hårdekoration
spetsklänning + brudklänning + volanger

Liknande produkter:

Brudklänning, By Malina

Brudklänning, By Malina

Brudklänning, By Malina

Brudklänning, By Malina

Brudklänning, By Malina

Brudklänning, By Malina

prisma + dekorationer + kristallkrona

Nu till vår favoritdel av det här fotograferingen, nämligen trycksakerna. Den kursiva skrivstilen kompletterar trädgårdstemat perfekt. De olika nyanserna av grönt som återkommer i de handritade illustrationerna, frimärkena och sigillen ger en enhetlig look som framstår som genomtänkt och kreativ. Vi är väldigt imponerade! Kom ihåg att även fotografera era trycksaker, inbjudningskort, placeringskarta osv på er bröllopsdag, det är ovärdeliga minnen som ni kommer att ha glädje av länge! Om möjligt så rekommenderar vi även att spara ett par stycken som du kan använda i en scrapbook om er stora dag. Kanske är vi gammaldags som gillar scrapbooks, men det är något alldeles speciellt med att ha bilder och minnen från livets stora händelser sparade fysiskt och inte bara digitalt eller som en framkallad fotobok. Håller du med?

inbjudan + invite + trycksaker
kalligrafi + skrivstil + flatlay

Behöver ni hjälp med trycksaker till ert bröllop?
Ta kontakt med Tryckstudion där ni både kan skapa egna trycksaker från grunden eller utgå från någon av deras färdiga stilar.

ringa + grönt tema
greenhouse + växthus + växthustema
bordsdukning + växthusbröllop + greenhousewedding
tablesetting + dukning + glas
bordsdekorationer + centerpiece + porslin
bröllopstema + bröllopsporslin

Allt vi har att säga om dukningen är wow! De genomskinliga stolarna från ceremonin kommer åter till användning och trädgårdstemat lyfts till nya höjder med hjälp av bordsdekorationerna. Den mindre assietten i glas matchar stolarna, och även ljusstakarna och glasen håller samma linje. I kombination med de gröna växterna blir intrycket sobert och lugnt, trots att det överlag händer ganska mycket på bordet. Ett genomgående färgtema tillåter materialen att framträda på ett sätt som känns modernt och nytänkande.

dukning + middagsdukning + bröllopsmiddag
levande ljus + glas detaljer
fika + kakor + dessert
dekorationer + kristaller
macaroons + dessert + fika
glass + pinnglass + isglass

HUR söta är dessa bakverk? Nästan för vackra för att äta.

bröllopstårta + tårtinspiration + effekter

Låt oss ta en minut i tystnad och beundra detaljerna och hantverket som ligger bakom den här bröllopstårtan. Texturen är ett konstverk i sig, den marmorerade finishen i vitt och guld är häpnadsväckande. Vad tror du att den smakar? Vi gissar på pistage. Att det översta lagret ser ut att sväva tack vare tårtställningen blir ytterligare en wow-effekt och säkerligen en snackis bland bröllopsgästerna.

marmoreffekt + tårtinspo + tårta
tårtställning + gröntårta
brudpar + kyss + växthusbröllop

Hatten av för leverantörerna som satt samman en plåtning med sådan detaljrikedom. Stort tack för att vi får dela frukten av ert hårda arbete!

vigselring + diamantring
brudvals + vals + firstdance

Koordinator/Stylist/Fotograf: Melissa Fe Chapman
Lokal: The Greenhouse PNOC.
Hårstylist: Wendy Wolf.
Hårdekoration: Ellee Couture Boutique.
MUA: Victoria’s Beauty.
Brudpar: Winski Weddings & Events + Tim Winski.
Blommor: New Creation Floral + Soleil Flowers Designs.
Tårta + Dessert: CocoaBerry Cake Co.
Tårtstativ: Prop Options.
Möbler och vigselbåge: Honeywood Events.
Bordsdukning: RusticPeonyCo.
Klänning: Mia Riley.
Brudgummens klädsel: Stitch & Tie.
Trycksaker: Karen Martínez.