Spontant Sommarbröllop På Gotland: Sofi + Mirjam

Sofi och Mirjam har varit ett par i många år. De har funderat fram och tillbaka på att gifta sig, men kom aldrig till skott. Det enda de visste med säkerhet, är att om de någon gång skulle gifta sig så skulle bröllopet äga rum på deras favorit semesterort - Fårö på Gotland. Paret chansade och skickade spontant en förfrågan till vigselförättaren Thomas Bodström om han kunde viga dem på ön, vilket han kunde. Paret tog hjälp av vänner och bekanta med förberedelserna och dessutom blev de överraskade med ett speciellt transportmedel som tog dem till vigselplatsen. Att göra mycket själv med hjälp av familj och vänner är ett smart sätt att hålla kostnaderna nere. Bröllopet har samma härligt fria känsla som ett elopement. Kanske är det parets spontana sida som lyser igenom. Idag har vi nöjet att dela bilderna som Edita Halas Photography tagit och följa med på en berättelse i bilder från Sofis och Mirjams bröllop!

Fårö + Gotland
förberedelser + brudklädsel
skor + detaljer + förberedelser
styling + hårstylist

Paret gjorde sig i ordning i en väns föräldrars hus, i en lada. Deras 9åriga son Milo var naturligtvis med under förberedelserna. Han kom även att spela en central roll i vigseln.

styling + familjefoto
brudklänning + spets
kärlek + smycken
kavaj + kostym
bubbel + brudklänning
porträtt + brudpar
familjefoto + bröllopsporträtt
retro + retrobil

Samma vän överraskade paret med en retrobil som skulle ta dem till vigselplatsen! Men först …

mustang + överraskning

… ett stopp på en mysig landsväg för fotografering! Kärleken och glädjen mellan Sofi och Mirjam går inte att ta miste på.

fotografering + bröllopsfoto

Paret matchar varandra snyggt med detaljer i spets och färgerna från brudbuketten som går igen i bröstfickans mindre blomsterarrangemang.

brudbukett + blomsterdetaljer
bröllopsvals + bröllop
ballonger + bröllopsfirande

Mot stranden! Parets enda gäster var ett par vänner som semestrade tillsammans med dem. En intim ceremoni på stranden känns som det perfekta valet för Sofi och Mirjam som länge funderat på om giftemål var något för dem. Tillslut valde de att göra det helt på sina egna villkor och bara för sin egen skull. Gäster eller inte, stort eller litet bröllop - det är er och era önskemål det handlar om.

strandbröllop + strandvigsel
vigsel + vigselceremoni
vigselringar + ringbärare
kärleksfoto + fotograf
skål + familjefoto

Efter vigseln på stranden firade paret och deras två- och fyrbenta gäster med middag på en lokal restaurang. Vi skickar ett stort grattis till Sofi och Mirjam och tackar för att vi fick dela bilderna från er stora dag!

Låt det här mindre bröllopet vara en inspirationskälla nu under Corona-tider. Ni måste inte arrangera ett stort och pampig bröllop, utan låt det vara mindre med närmsta familj och vänner. Det blir minst lika magiskt. Vill ni sedan fira med pompa och ståt kan ni bjuda in till fest på årsdagen ett år senare, då vi hoppas att pandemin har lättat.

firande + skål + bröllop