Stylad Fotografering Med Lyxiga Inslag Och Glamourösa Vibbar

Inlägget innehåller annonslänkar.


20 minuter utanför Cannes ligger en 1800-tals villa där dagens stylade fotografering ägde rum. Bröllopskoordinatorn My Riviera Weddings har tillsammans med flera andra leverantörer satt ihop en plåtning som andas glitter och glamour. Maja som fotograferar under namnet Blue Pineapple Photo är främst verksam i Frankrike och Italien och hennes bilder plockar fram avslappade medelhavsvibbar som framhävs av det lyxigt stylade brudparet.

Om du gillar den glamourösa stilen kommer du att hitta massor av inspiration i det här inlägget. Med små medel som val av tyger, makeup och smycken kan du förvandla din look till höjden av lyx!

Frankrike + Cannes
naturligt + växtlighet
förlovningsring + fotografering

Vilken fantastisk plats för en fotografering! Villan har fantastiska omgivningar som passar perfekt för allt från förlovningsfotografering, till first look-bilder - eller varför inte gifta sig på plats? Det hade vi inte tackat nej till!

stylad fotografering + villa + medelhavet
paljetter + blomster

Glamourösa detaljer som sätter stilen:

Klackar, ALDO Kurt Geiger.

Klackar, ALDO Kurt Geiger.

Läppstift, Sensai Skincity.

Läppstift, Sensai Skincity.

skor + glamour
detaljer + smycken

Med ett stort detaljfokus har leverantörerna skapat en genomgående lyxig känsla. Allt från valet av skor och smycken till brudens långa lockar, röda läppstift och vingade eyeliner samspelar på ett fantastiskt sätt. Ett hett tips är att be din bröllopsfotograf fota så många detaljbilder som möjligt medan du gör dig iordning på den stora dagen, det kommer att vara fina minnen att se tillbaka på tillsammans med dina brudtärnor.

brudslöja + släp
läppstift + eyeliner + makeup

Många blivande brudar drömmer nog om en lång slöja att leka med, titta bara på bilderna nedan! Effekten av att ljuset skiner igenom det tunna tyget är så drömmig, vi tror att modellen känner sig som en riktig sagoprinsessa. Paljetterna ger klänningen en filmestetik som för tankarna till det glamourösa 50-talet.

Vi hoppas att dagens inlägg inspirerar er att våga ta ut svängarna. Er bröllopsdag är ER, och ni förtjänar det bröllop ni drömt om och lite till.

glitter + lyx + glamour
blivande brud + paljettklänning
stylad fotografering