Bohemiskt Elopement från Joshua Tree Nationalpark

Joshua Tree Nationalpark är en välbesökt plats i USA - hit kommer det folk från hela världen för att ta del av dess naturliga skönhet. Det är en park i södra Kalifornien, inte långt från Los Angeles, med underbar ökenmiljö. Tidigare har vi fått se både förlovningsfotografering och elopements härifrån, alla vackrare än det andra. Idag ska vi få dyka ner i ett stylat elopement som verkligen andas boho/indiekänsla.

Vad vi gillar med den här fotograferingen är hur trendigt det är, utan att ha ett stoppdatum. Vi alla kommer kunna se tillbaka på de här fotona, som är tagna av fotografen bakom All Day Photo, och inspireras av det i många år framöver. Dels har vi rottingmöblerna som syns både här och var idag, men även de torkade blomsterbuketterna finns med på sitt hörn. Världens trender är inne i en period som påminner mycket om det bohemiska just nu - och vi älskar det! Dessutom passar den här typen av stylingen så bra in i en ökenmiljö, allt som finns med på den här fotograferingen går i samma varma toner. Pricken över i:et är för oss brudgummens vinröda kostym. Den är så snygg!

boho+bröllop+klänning
klänning+boho+kostym+öknen
boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen

Att kostymen har en spräcklig textur ger den lite extra dimensionen och ger klädseln något ytterligare att titta på. Trenden med torkade växter har återuppstått från tidigare trendcyklar, och så även materialet på kostymen. Vi kan rekommendera att leta uppåt åldrarna i er släkt efter dekorationer och klädsel om ni är ute efter att hålla ett bröllop med tema som varit trendigt förut. Det kan finnas så mycket fint att hämta från vindarna, och hur kul är det inte att lägga en extra touch av personlighet till sitt bröllop?

klänning+boho+kostym+öknen
klänning+boho+kostym+öknen
boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen

Klänningen är även den väldigt fin! Enkel form men så elegant med spetsen som täcker hela plagget.

boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen

Vill du hyra en vigselbåge till ditt bröllop? Spana in Rental Stories i Stockholm som erbjuder flera varianter på det!

boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen

Söker du trycksaker till ditt bröllop? Spana in leverantörerna nedan:

inbjudningskort%2Bbro%CC%88llop-2.jpg

Tryckstudion

DSC03185%2Bcopy%2B2+%283%29.jpg

By Stina Design

boho+elopement+öknen
boho+elopement+öknen

Fotograf: All Day Photo
Bröllopskoordinator: 3 Little Birds Event Planning, Swoon Home Living
Makeup-Artist: Beauty with Sarah Mae
Hårstylist: Just Lago
Klänning: Lulus
Trycksaker: Something Lettered
Dekorationer: Lani Letter Designs
Florist: Floraltique
Tårta: Flour Power Bakery
Plats: Joshua Tree National Park