Färgsprakande Bröllop i Industriell och Urban Miljö

Skulle man porträttera södra Kalifornien skulle det nog se ut ungefär såhär. En drömmig blandning av glada färger, bohemiska influenser, sneakers och skateboards. Addera en rottingstol och en klassisk van så har vi det! Det finns mycket att influeras av när det kommer till The Golden State på USAs västra kust - utbudet av urbana och bohemiska idéer är oändligt. Fotograferna Sydney & Ryan Photography har tagit en bit av allt och kokat ner alla de olika detaljerna till detta urhärliga stylade elopement.

I en industriell, modern vit byggnad har de arrangerat en vigselplats som andas urbant och retro. En miljö som kompletteras med edgy looks i bohemisk tappning. Traditionellt sätt är det allt vad ett bröllop inte är, och kanske är det därför vi gillar det så mycket!

bröllop+färgglatt+boho
bröllop+färgglatt+boho
bröllop+färgglatt+boho
bröllop+färgglatt+boho
bröllop+färgglatt+boho
bröllop+färgglatt+boho
bröllop+färgglatt+boho

När vi inte trodde att färgerna kunde bli starkare dyker dessa trycksaker upp. Små detaljer som livar upp en färgpalett som saknar den där extra lilla touchen, ifall det skulle behövas. Det är alltid roligt att lägga till en liten starkare färg i detaljerna, oberoende av vilken färgpalett man har. Det behöver inte vara en stor del av bröllopet, eller ens en dominerande färg. Men kanske kan det vara fint att smyga in några färgstarka blommor i blomsterkreationerna, eller duka upp med servetter i en glad kulör?

bröllop+färgglatt+boho

Denna orangea skönhet är det ultimata tillägget för ett bohemiskt elopement. Och hur härligt vore det inte att åka iväg på en road trip för smekmånaden i denna lilla bil? Om du gillar vans, så spana in denna bröllopsberättelse där brudparets van har en given del i bröllopet: Avslappnat bröllop med fest i lada: Bella + Carl.

bröllop+färgglatt+boho
bröllop+färgglatt+boho
bröllop+färgglatt+boho+dukning

Självklart håller dukningen samma härliga färgpalett med blågrön nyans på ljusen och den klara orangea kulören på tårtan. För att lugna ner miljön lite har fotograferna valt att behålla bordet i trä och mattan i en mörk, matt kulör. En något lugnare känsla för middagen känns helt rätt.

Behöver ni hjälp med att dekorera eller bara få råd i hur ni kan tänka inom dekorationer?
Ta kontakt med någon av kreatörerna nedan, som är experter på just detta.

Bröllopskoordinato__dekor.jpeg

Rental stories

Dekoratör

Web+Wedding+Network+Styled+Shoot+Juni+2018+1022 (4).jpg

Märkbara bröllop & tillfällen

Bröllopskoordinator

bröllop+färgglatt+boho+dukning
bröllop+färgglatt+boho+dukning
bröllop+färgglatt+boho+dukning
bröllop+färgglatt+boho+dukning

Sugen på att se fler bröllopstårtor? Spana in detta inlägget: 20 Bröllopstårtor Att Inspireras Av.

bröllop+färgglatt+boho+dukning