Vackra och Kraftfulla Brudporträtt i Lantlig Miljö

Att anordna stylade fotografering är ett sätt för fotografer, florister och andra kreatörer inom bröllopsbranschen att utvecklas. Där kan de prova på nya vinklar, nytt formspråk och nya sammansättningar av blommor exempelvis. Vi är så tacksamma för alla kreatörer där ute som anstränger sig och lägger hela sin energi och kreativitet på stylade fotograferingar, för det betyder att vi får njuta av ny inspiration! Idag får vi inspireras av bilder från Elin Zlatkovic som tillsammans med sitt nätverk begav sig ut på landet utanför Skara, för att ta brudporträtt i jordnära toner med olika brudklädsel och en gigantisk brudbukett av Elin Nyberg. Tack Elin och Elin samt resten av teamet för att ni delar med er av dessa vackra och kraftfulla porträtt idag!