Kreativa Bröllopsporträtt: Hami + Sven

Efter japanska Hamis och svenska Svens norrländska bröllop i somras ville paret förstärka minnena av tiden när de gifte sig genom att låta den stockholmsbaserade australienska fotografen Liam Warton ta några extra kreativa porträtt. Vi på Sisters in Law har länge följt Liams arbete och hans foton liknar ingen annans.

Liam utmanar nästan allt som kan anses traditionellt, och lockar därmed till sig många brudpar som vill ha något annat än de klassiska bröllopsbilder som man ofta ser. Bilderna är ofta modernistiska och kan kanske snarare beskrivas som konst än bröllopsfotografier. Men trots att Liams bröllopsporträtt är både utmanande och ovanliga så är han en mästare på att fånga personerna han porträtterar och deras känslor. Titta och njut!

Hami och Sven (1 of 88).jpg

Så här skriver bruden Hami om deras fotografering:

“For the photo shoot, we brought two different outfits that we liked and that we thought would both stand out against any background and go well together. For fun we also brought some masks that we bought when we were in Venezia. We didn't decide the details of the photo shoot in beforehand, instead we to be spontaneous and only picked a starting location which was besides a beautiful lake. However, as we arrived at the station we really liked the industrial roughness and started the photoshoot there. The spontaneous nature of the photoshoot and Liam's skills in improvising really made our photo shoot something special.

Liam has great eyes for photography, he comes up with many ideas, compositions and variations very fast. To add to that he is also very attentive and we came up with some of our favorite shots together. If you want to take wedding photos with Liam, we recommend to give him the freedom to be creative. Looking at the result, we were extremely happy with the outcome, it became even better than we had ever hoped."

Hami och Sven (7 of 88).jpg
Hami och Sven (18 of 88).jpg
Hami och Sven (24 of 88).jpg
Hami och Sven (31 of 88).jpg
Hami och Sven (33 of 88).jpg
Hami och Sven (34 of 88).jpg
Hami och Sven (39 of 88).jpg
liamwarton-2.jpg
Hami och Sven (44 of 88).jpg
Hami och Sven (56 of 88).jpg
Hami och Sven (57 of 88).jpg
Hami och Sven (66 of 88).jpg
liamwarton-39.jpg
Hami och Sven (83 of 88).jpg
liamwarton-12.jpg
liamwarton-14.jpg
liamwarton-17.jpg
liamwarton-18.jpg
liamwarton-22.jpg