Inspiration Till Höstbröllop Med En Färgpalett I Blått, Silver och Guld

Vi börjar lämna de soliga månaderna bakom oss, och blickar mot en härlig höst fullproppad med inspiration. Vi har ju lyxen att få alternera oss i både årstider och stil, och det känns dumt att inte ta vara på det. Det är underbart att få plocka fram de ljusa, lätta tonerna när snön börjat smälta. Men det är också så mysigt att få se bröllopsindustrin överösas med mustiga nyanser i hela vår färgskala. Känslan av tillfredställelse som kommer med våren, kommer även med hösten - fast i en helt annan skepnad. Istället för lätthet och luftig, känns tillfredsställelsen mysig och ombonande. Och visst är det väl lite skönt med förändring då och då?

Idag ska vi få ta del av en inspirationsfotografering där den blå färgen får klä upp sig i höstskrud tillsammans med mörka dekorationer och naturinslag. Detta rustika, dramatiska stylade elopement är så ljuvligt att kika på och fyller oss med inspiration! Vi gillar verkligen den mörkt guldiga tråden som går genom detaljerna på den här fotograferingen som syns både i trycksakerna och på ljusstakarna vid vigseln. Det känns elegant och lyxigt med hjälp av små medel - en fin påminnelse att en liten budget inte behöver sätta stopp för ens drömmar!

blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop

Den här ringen är så otroligt vacker!

blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop

En majestätisk brudbukett i en härlig blandning av blomster i vitt och grönt.

blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop

Frågan om silver eller guld brukar vara en stor fråga, och huruvida det går att blanda guld och silver med varandra brukar kunna vara en vattendelare - de gamla stilreglerna säger ju tydligt att det inte går. Men det är ju känt att regler endast är till för att brytas, och det är sådan tur att vi gör det då och då! Silver och blått är riktigt fint tillsammans, då de båda är väldigt kalla färger. Men addera en touch av guld eller mässing in i mixen och färgpaletten får verkligen liv. Fotografen Heather Voncannon och hennes medkreatörer har gjort ett strålande jobb att kombinera de olika färgerna och nyanserna i den här fotograferingen!

blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop
blogg+bohemiskt bröllop

Fotograf: Heather Voncannon Photography
Trycksaker: A Cut Above Sationary
Tyger: Honey Silks & Co.
Smycken: The Antiquarian
Tårta: The Wow Factor Cakes
Klädsel: Beautiful Idiot Clothing
Makeup-artistGlammed and Groomed
Florist: Vintage Soul Floral Design
Brudklänning: Meagan Kelly Designs
Möblemang: A Bushel and A Peck Vintage Rentals
Lokal: Carolina Country Weddings & Events