Mysigt Oktoberbröllop i Naturen: Dani + Brent

Tanken på att vi planerar och donar ihop en hel dag, eller till och med en helg, bara för kärlekens skull är en sådan fin tanke. Vissa finner glädje i själva planeringen, andra vill helst inte planera så detaljerat alls. Det finns dem som älskar bröllop så mycket att de till och med valt att göra sin hobby till en karriär (Vi på Sisters in Law är några av dem). Anledningarna till varför vi håller på med bröllop i olika former är många, men grunden är byggd på kärlek och det är så otroligt vackert. När den stora dagen väl kommer är vi nog många som imponeras av dekorationer och färgval, men allra mest så förunnas vi av den starka kärleken som fört två personer samman i ett sådant starkt band som ett äktenskap är.

Och precis som ett bröllop kan kläs i en bohemisk stil, så kan det präglas av temat kärlek. Så tänkte Dani och Brent, vars oktoberbröllop vi får njuta av idag. De ville fira sin kärlek, och det var allt som egentligen spelade någon roll. Och det finns små knep att tänka på om man som par inte vill spendera ett dedikerat år till att endast konsumera bröllopsinspiration. Ett av dem är att leta efter en lokal som ger mer än bara en lokal. Finns det rekvisita på plats? Möblemang och dekorationer? Mycket av det som syns i dessa foton, som är tagna av fotograferna från Kateigh and Ben Photography, fanns redan på plats innan bröllopet. Ett annat tips är att leta runt efter saker att låna. Är det någon i er närhet som gift sig nyligen och är villig att låna ut diverse saker? Smidigt, ekonomiskt och hållbart!

bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage

Det här bröllopet är så vackert, och det känns som om paret verkligen valt rätt miljö - naturen sköter dekorationsjobbet av sig själv. Det är en fröjd att få bläddra genom dessa foton, och även då det inte finns så mycket DIY-dekorationer eller ballonger så känns det inte som att något fattas. Så underbart att vi har en så vacker natur runt om oss, oavsett var i världen vi befinner oss!

bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage
bröllopsblogg+inspiration+vintage

Fotograf: Kateigh and ben photography
Makeup-artist: Kristie Dicecca MUA
Skönhet: Indigo Beauty Lounge
Lokal: Blooming Hill Farm