Elopement i Solnedgång på Santorini: Morgan + Jim

Ett elopement är när brudpar väljer att “rymma iväg” och gifta sig bara för sig själva. Detta passar par som inte vill stå i centrum, men ändå vill fira sin relation på ett storartat sätt. Även om ett elopement kan ske i sin hemstad, är det många brudpar som väljer att resa iväg till ett annat land för att uppleva någonting nytt. Island, Norge, Italien och Grekland är bara några exempel på populära resmål för destinationsbröllop - elopement eller ej.

Idag tar vi oss till den Grekiske ögruppen Santorini, som är känd för dess magiska solnedgångar, bildsköna vyer och sagolik arkitektur. Där bestämde sig Morgan och Jim att säga ja till varandra, med den Stockholmsbaserade fotografen Liam Warton som vittne. De spenderade tre dagar tillsammans med att utforska ön och få ut det mesta av dess skönhet. Att få hänga med ett brudbar själv och en längre tid är en lyx för fotografer och Liam tog tillvara på den lyxen med bravur. Hans bilder är som alltid poetiska och vi är stora fans av Liams bildspråk och det faktum att han fotograferar på film, istället för digitalt.

santorini bröllop

Välkommen till Santorini!

bröllop santorini
kreativ bröllopsfotograf

Brudparet går igenom sina löften på varsitt håll.

svartvitt bröllopsfoto
first look bröllop
first look bröllop
first look bröllop
brudklänning
bröllop i santorini
bröllop i santorini
Liam warton fotograf
bröllop i santorini

Dessa vyer - wow!

bröllop i santorini grekland
bröllop i santorini
destinationsbröllop i santorini
destinationsbröllop på santorini
destinationsbröllop på santorini
destinationsbröllop i santorini
Liamwartonweddings (249 of 293).jpg

Fotografen Liam Warton hängde som sagt med brudparet i flera dagar och passade på att ta lite fler porträtt, den här gången i strandmiljö.

Liamwartonweddings (254 of 293).jpg
vigselring
Liamwartonweddings (200 of 293).jpg

Planerar ni ett elopement eller destinationsbröllop? Vart drömmer ni om att åka? Berätta för oss i en kommentar, vi är nyfikna på att veta!

Liamwartonweddings (199 of 293).jpg