Inspiration till ett Elegant Elopement i Ljusa Sommartoner

Har ni hört talas om en infinity dress? Det är en väldig smart kreation som är gjord för att enkelt kunna anpassas till vem som helst. Inte bara kan klänningen anpassas till hur ens kropp ser ut, utan den kan även stylas på så många olika sätt! Här finns det verkligen rum för att vara påhittig. Idén går ut på att man ska kunna knyta sig till hur man vill att klänningen ska se ut, och med det kommer nästintill oändliga val på exakt hur man kan göra det - därav namnet infinity dress.

I den här stylade fotograferingen, fotat av Carhart Photography, har de valt att snurra tyget i ryggen som sedan leder till en vacker drapering över svanken och därefter avslutar med att tydligt markera midjan. Ett av flera andra exempel på knytningar kan du hitta i detta inlägget, där de tre brudtärnorna har infinityklänningar: Underbart bohemiskt bröllop: Erwin + Suzanne.

klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement

Åh, så vackert hårsmycke som får pryda den rufsiga håruppsättningen!

klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement

Att se det uppdukade bordet känns som att få kliva in i en sagovärld för en liten stund, med en dukningen som kantas av guld och päron - för att inte tala om de tjocka grenarna som placerats mitt på bordet! 

klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement

Behöver du inspiration för att kunna hitta just den där rätta dukningen för ert bröllop? Vi har tidigare publicerat allt från minimalistiska dukningar till bordskreationer i alternativa stilar. Ni hittar kategorin här!

klänning+elegant+infinity dress+elopement

Små detaljer, så som att macaronerna smyckats i liknande mönster som fjädrarna i buketten gör att bröllopet känns genomtänkt och extra snyggt. Ett öga för detaljer är bra att ha när ett bröllop ska planeras.

klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement
blommor+florist+bröllop
klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement
klänning+elegant+infinity dress+elopement

Fotograf: Carhart Photography
Klädsel: The Lucky Sixpence
Hårstylist: Jesseca Barstad-Hair & Makeup Artistry
Modell: Brianne Miller
Lokal: Oak Meadow Ranch
Klänning: Great Simplicity
Florist: Gardenia Event Decor and Floral Design
Design och dekorationer: Warehouse Rose Events
Makeup-artist: Taylor Glam