Underbart bohemiskt bröllop: Erwin + Suzanne

Åh, jösses vad jag älskar detta bohemiska bröllop! Och jag hoppas verkligen att ni tycker lika mycket om det som jag. Hade jag inte redan varit gift, hade jag velat kopiera hela detta bröllop till mitt eget. Det är bröllopsfotografen Alice Mahran som har dokumenterat dagen och det är en serie otroligt vackra bilder vi bjuds på. 

I samband med dessa bilder vill jag trycka på hur viktigt jag tycker att det är med en duktig bröllopsfotograf som är med er under hela dagen. Visst, det kommer att kosta mycket men det är utan tvekan den utgift som jag personligen tycker är mest värd att lägga pengarna på. I arkivet med bröllopstjänster i menyn kan du hitta fotografer runt om i landet som alla har sitt eget bildspråk. Ta en titt där för att se om någon av dem faller dig i smaken och låt dig inte begränsas av deras bostadsort. Många fotografer reser gärna, även utanför Sverige gränser.

Det kulliga, nederländska landskapet de befann sig i är helt otroligt vackert. Perfekt för ett avslappnat, bohemiskt bröllop. 

Suzanne bar en klänning från Jenny Packham, som jag senast igår visade bilder från i ett blogginlägg.

Detta bröllop är så välplanerat i minsta lilla detalj. Allt från ceremonin, till dekorationer och dukning. Jag älskar de persikafärgade klänningarna som brudtärnorna har. De ger en romantisk känsla till det annars bohemiska och rustika.

Vad tyckte du om bröllopet? Är du lika lyrisk över det som jag?