Underbart bohemiskt bröllop: Erwin + Suzanne

Åh, jösses vad vi älskar detta bohemiska bröllop! Och vi hoppas verkligen att ni tycker lika mycket om det. Det är bröllopsfotografen Alice Mahran som har dokumenterat dagen och det är en serie otroligt vackra bilder vi bjuds på. 

I samband med dessa bilder vill vi trycka på hur viktigt vi tycker att det är med en duktig bröllopsfotograf som är med er under hela dagen. I arkivet med bröllopstjänster i menyn kan du hitta fotografer runt om i landet som alla har sitt eget bildspråk. Ta en titt där för att se om någon av dem faller dig i smaken och låt dig inte begränsas av deras bostadsort. Många fotografer reser gärna, även utanför Sverige gränser.

Det kulliga, nederländska landskapet de befann sig i är helt otroligt vackert. Perfekt för ett avslappnat bröllop, långt bort från stadens ljud.

Suzanne bar en klänning från Jenny Packham, som jag senast igår visade bilder från i ett blogginlägg.

Detta bröllop är så välplanerat i minsta lilla detalj. Allt från ceremonin, till dekorationer och dukning. Jag älskar de persikafärgade klänningarna som brudtärnorna har. De ger en romantisk känsla till det annars bohemiska och rustika.

Vad tyckte du om bröllopet? Är du lika lyrisk över det som vi är?