Gyllene Bröllopsinspiration från Santorini med Stark Färgpalett

Inlägget innehåller reklam


Det har blivit dags att resa bort för en stund! Vi ska till den grekiska ön Santorini för att spana in ett stylat bröllop i härliga kulörer och en nästan ännu härligare miljö, arrangerad av Divine Weddings Santorini. Fotograferna Sotiris Akanikas Photography och Andreas Markakis Photography har fångat denna romantiska och värmande inspirationsfotografering under solens nedgång med den vackra ökusten som bakgrund. Vi möts av en miljö som blandar rustika detaljer med en modern touch och den gemensamma nämnaren för allt är det lekfulla och färgglada som går genom uppsättningen. Allt från blomsterkreationer till trycksaker och ljus är klädda i sprakande färger. Rustika möbler och bordsdukning blandas upp med mer trendiga dekorationer och skapar ett tidsdjup som gör miljön väldigt intressant.

De som satt ihop detta inspirationsbröllop har inspirerats mycket av Santorini och vad ön har att erbjuda. De skarpa färgerna är inspirerade av den fantastiska soluppgången man brukar kunna få se och möbler är hämtade från olika platser runtom ön. Sådant gillar vi! Att ha bröllopsplatsen i åtanke är även en väldigt bra inspirationskälla för vad som skulle kunna passa på bröllopet och inte. Att få fram sin färgpalett på det här sättet är speciellt effektivt. Ta en titt runt i den lokal eller miljö som ni ska gifta er i, vilka färger ser ni som ni gillar? Sedan behöver inte just de färgerna ingå i den slutgiltiga färgpaletten, men det är en väldigt bra punkt att utgå från.

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Behöver ni hjälp med att dekorera eller bara hjälp med tankarna kring dekorationer och färgval på bröllopet? Anlita Märkbara Bröllop & Tillfällen som kan hjälpa er i er bröllopsplanering!

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

I den här fotograferingen tycker vi att de fått ihop färgpaletten på ett väldigt fint sätt! Den klara rosa färgen kompletterar den mörkare blå och släpper även in den lila nyansen som dyker upp i detaljerna. De guldiga elementen värmer upp miljön och smälter in tillsammans med den vackra solnedgången som färgar hela vigselplatsen.

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Vi gillar verkligen hur brudgummen är stylad, med ljusa toner som passar perfekt på ett sommarbröllop vid medelhavet.

bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
Brudklänning santorini bröllop
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement

Söker du efter en fotograf eller videograf till ditt utlandsbröllop?
Spana in talangerna nedan:

Santorini.jpeg

Anette Bruzan

Bröllopsfotograf i Stockholm

videograf%2Bmariabrostrombrollop2.jpg

Maria Broström

Videograf

DSC_4004.jpeg

Birgit Walsh

Bröllopsfotograf i Stockholm

bröllop+boho+elopement